Hello!

På fredag hadde jeg bursdag så denne helgen feiret jeg med både venninner og familien min. Hadde en super bra bursdag, kunne ikke blitt bedre! Her er noen bilder fra både fredagen og lørdagen♡

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Happy new year to you all!♡ I have been so busy lately because of finals, but I'm finally back in Norway for winter break. Hope you guys are having a great time, and I will for sure blog more about my life in California this semester!!Likes

Comments

Hei igjen!

Nå er det endelig Thanksgiving break og vi har fri hele uken, og jeg har reist til LA og skal være her i 5 dager med noen venninner fra skolen. Dette er første gangen min her i LA, kan ikke tro jeg endelig er her!

Jeg har brukt dagen til å se rundt i LA, blant annet Hollywood skiltet og walk of fame, og så klart måtte vi ta bilde foran den rosa veggen!

Vi fant den søteste kafeen på Melrose Avenue.

The famous pink wall, så klart måtte vi ta bilder foran den hahah.

Håper dere får en fin dag ♡

Likes

Comments

Hei♡

I dag har jeg hatt en super hyggelig dag med venninner, vi laget thai mat som var veldig godt!

Sorry for lite oppdatering, det er mye skole som skjer for tiden men jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere fremover.

Håper dere får en fin dag♡

Likes

Comments

Hei♡

Håper dere har det bra! I dag hadde jeg min første midterm exam og det gikk faktisk ganske bra. Disse bildene er forresten fra da jeg var på carmel beach, det er utroliiig fint der!!  Men nå er jeg utrolig sliten etter denne lange skoledagen, så nå skal jeg se på noen serier til jeg sovner, heheh.

Likes

Comments

Hei alle sammen♡

Neste uke har vi midterm, altså eksamen i mange av klassene mine, så nå sitter jeg inne i det fine været.. Savner de dagene jeg faktisk hadde det gøy ute som bildene over hahah! Gleder meg masse til helgen for da skal jeg til San Francisco og se baseball game. But I have to get back to my homework now..

Håper dere har en fin dag♡

Likes

Comments

Nå er det endelig helg igjen, skal virkelig nyte det for neste uke blir det mye skole igjen.

I dag kjøpte jeg endelig et Nikon kamera som jeg har ønsket meg lenge!! Har hatt et Nikon kamera før og var veldig fornøyd med det, så gleder meg virkelig til å ta bilder med det og legge de ut her på bloggen.

Ellers skal jeg ikke noe spesielt i dag, har vært med en venninne på Starbucks, også går mye tid til lekser for tiden, gøy det også da hahah...


♡ ♡

Likes

Comments

No class means pyjamas all day, am I right? Hahah.. I dag hadde jeg ingen timer så da ble jeg så klart sittende inne på rommet mitt for å se på serier. Læreren vår i den ene klassen jeg tar har bestemt seg for at vi kun skal møtes opp annenhver tirsdag, som egentlig er veldig digg! 

I helgen skal jeg ta turen til Santa Cruz igjen for å møte en venninne, gleder meg så utrolig mye. Jeg har i det minste noe å se frem til denne helgen!

Jeg slenger med en collage av bilder som er fra Instagram og VSCO profilen min. Hadde vært super koselig om dere fulgte meg der også :)

Håper dere har en super bra dag♡

Likes

Comments