Header

Sovrum

Hej på er!
Nu var det länge sedan jag uppdaterade.
När jag jobbar hinner jag inte med så mycket annat än vardagssysslor. Ska försöka hinna med ett inlägg i veckan framöver.

Jag har inte varit sysslolös. Förra helgen besökte jag min släkting och nära vän som bor i Stockholm. Vi roade oss med inredningsbutiker, god mat, mysiga fik och att ha tid att bara umgås tillsammans.

Eftersom inredning är det intresse som jag gillar allra mest tar det upp en del av min fritid. När jag inte är med barnen på diverse aktiviteter behöver jag ibland pyssla hemma. Detta ger mig energi. Just nu har jag kommit in i en målningsfas. Vill måla om allt vitt till dova, ljuvliga, grå och greige nyanser.

Igår målade jag om i sovrummet med samma kulör som vi har i vardagsrummet, autumn mist från Nordsjö.
Lite gruvsamt var det att måla över tapeten, men jag hade tröttnat på den och vill ha förändring. Blev som tur var nöjd med resultatet!

Har införskaffat nya ljuvliga sängkläder i linne. Älskar att de bara blir mjukare och mjukare efter varje tvätt och att de håller mig sval om natten. Ni hittar sängkläderna här.

Ända sedan jag var på invigningen av ellos concept store har jag inte kunnat sluta tänka på deras sänghimmel. Fick i veckan äntligen hem min alldeles egna ljuvliga sänghimmel, ni hittar den om ni klickar här.


Kram Maria


(Inlägg i samarbete med ellos)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments