Header

Barnrum

Det där med att hålla ordning i barnens rum är inte det lättaste. Tänkte därför dela med mig av mina tips. Ovan ser ni äldsta dotterns rum (hopplockat, det såg inte ut på detta sätt för någon timme sedan).
Vi försöker städa på fredagar. Allt går mycket lättare då man har bra förvaring. Var sak på sin plats. Brukar tänka precis som de gör i förskolan. Att barnen vet var sakerna ska vara och att det därmed går lättare att både hitta och att plocka ihop.

Bilderna ovan är från yngsta dotterns rum. Här kör vi på samma princip.

Har införskaffat nya snygga förvaringskorgar. Det blir extra "roligt" att städa med snygg förvaring, i alla fall för mamman.

Vi försöker lära tjejerna att plocka ihop en "lek" innan de tar fram näsa. Det är inte alltid det fungerar, men ibland. Eftersom jag jobbar inom skolans värld vill jag att de lär sig ta ansvar. Det gäller även för mig att lära mig att inte curla för mycket. Ibland är det en snäv balansgång...


Förvaringskorgarna kommer från
Jollyroom.

Vi har inlett vårt sportlov med en riktig latdag. Tjejerna har lekt, hälsat på sin farmor och bara varit. Själv ska jag nu ta reda på all tvätt så att resten av veckan kan ägnas åt lite mer roliga saker.

Kram Maria

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments