Header

Igår begav jag mig till Tällberg tillsammans med äldsta dottern Wilma. Vi skulle få en dag på spa tillsammans med min syster och hennes barn. Detta var något som vi gav barnen i julklapp. En perfekt klapp som verkligen uppskattades! Kan rekommendera klappar i form av upplevelser istället för en massa prylar.

Tällberg är nästan än mer vackert om vintern. Älskar den höga höjden, de röda stugorna tillsammmans med den magnifika utsikten över Siljan.

Vi fick tillsammans en mysig dag med massage, ansiktsbehandling och kurbad. Dagen avslutades med bad i det anslutande hotellets pool. Tjejerna var mer än nöjda över dagen och så även jag.

Antar att kurbadet gjorde verkan. När jag kom hem kunde jag inte hålla ögonen öppna utan somnade i soffan med en dotter i
knät. Att jag somnar på detta vis hör inte till vanligheten.
Antar att min eländiga hosta (som nu äntligen har gett sig vilket gör att jag nu kan sova på nätterna) också bidragit till tröttheten.

Nu ska jag strax kliva upp ur sängen. Dagens planer förutom frukost är att måla ett skåp och sedan bege oss ut i skidspåret. Det finns ett fint spår på vår sjö som ligger alldeles bredvid huset.

Hoppas att ni får en fin dag!

Kram Maria

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments