Header

Sovrum, Kläder
Förra året den här tiden började jag drömma om en ny sjal från By Marlene Birger. 
Efter en lång längtan är den nu min!

Härligt mysig och gosig är den, kommer att bli skön att vira in sig i nu när hösten och så småningom vintern kommer. 
Nu ska jag återgå till att rita min min minsta dotter Ida. Vi målar teckningar där man ska fylla i mönster i olika färger. Förstår att många vuxna gillar denna målarform. Mysigt att tillsammans  färglägga när regnet forsar ner och ljusen är tända trots att det är mitt på dagen.

Hoppas att ni får en bra dag!

Snart är det helg!

Kram Maria 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom på att jag inte visat alla bilder från reportaget som fanns med i tidningen Älskade hem nu i somras. Tycker att hemmet hart förändrats en hel del sedan reportaget gjordes. Sovrummet har fått en make over, köket har fått nya beslag, nya mattor och nu senast en liten förändring i barnrummet. 

Det är roligt att titta tillbaka på gamla bilder och se hur nya saker sakta växer fram. Undrar om jag någonsin kommer att sluta förändra. Älskar att köpa en ny kudde, blomma eller att bara flytta runt saker. Tur att man är lättroad. Likes

Comments

Barnrum
Mitt senaste projekt har varit att skapa mer utrymme och förvaring i Wilmas rum. 
Hennes rum var mysigt men ganska opraktiskt. Den enda förvaringen som fanns var en låda under hennes säng och en tunna från Ikea. 

Lösningen blev att bygga in sängen i hennes lilla alkov (under sängen finns det sänglådor för förvaring) och att byta ut det befintliga skrivbordet till en nättare variant.  
Nu fick vi dessutom plats med ett skåp som rymmer diverse leksaker och böcker.  Golvytan frigjordes för mera lek. Spis och köksattiraljer fick flytta in i Idas rum. 

Wilma blev nöjd och spenderar nu mer tid än någonsin i sitt rum, vilket måste vara ett bra betyg. 

Passade på att fota under min lediga dag. Uppskattar att vara ledig och mysa med mina tjejer en dag i veckan. 

Nu ska jag sätta mig och jobba lite. Har söndagar som en liten arbetsdag då jag förbereder det som inte hunnits med under veckan. Har nya lektioner imorgon som måste vara förberedda och klara. 

Hoppas att ni har en bra söndag!

Kram Maria

Likes

Comments