Header

Kök
Hallå!
Har händer det lite småsaker! I köket har nu äntligen min kära SMEG flyttat in! Vi har även flyttat hem igen (efter att ha bott i ett hus hemma hos mina svärföräldrar sedan i juli)! Vi njuter av att vara hemma och har invigt köket med bak och matlagning! Vilket det fungerar ypperligt till!
På bänkarna står fortfarande diverse saker som till helgen ska flytta upp på hyllor! Har idag sytt om mina gardiner som också ska få komma upp! Nu börjar det bli roligt att fixa!

Har lagt i min nya matta från himla som jag är så kär i! Vist är den fin?! Har satsat på grå färger nu när det är höst! Hittade även en läcker grå kökshanduk med det passande namnet "Ernst" från Nyblom och Kollén.

På fredag kommer sotaren för att provtrycka vår vedspis! Ska bli så mysigt att snart få elda i den!

Ser ni föresten all snö utanför fönstret?! Så mysigt med lite vinter! Synd bara att det snart redan är borta! Ida vågade inte gå ut och var mycket förvånad över allt det vita som låg på trappan (hihi). Hon har nog glömt sin första vinter!
Kram Maria

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Loppisfynd, Kök
God morgon!

Nu börjar det bli kyligt ute! Kanske dags att ta fram täckjackan!

För någon vecka sedan besökte jag en loppis och fann där ett efterlängtat fynd! Som jag har letat efter denna bricka! Glädjen när man gör fynd på loppis är stor! Man vet aldrig innan vad man hittar när man går in!
Kram Maria

Likes

Comments

Hall, Utbyggnad
Hallå!
Tänkte visa er hur vår hall ser ut! Bara lister och salningar kvar! Det tar lite tid just nu eftersom vi båda jobbar. Hinner inte allt för mycket på veckorna. Men, nu är det inte mycket kvar! Tänk när det är helt klart och man kan sitta och njuta av allt arbete och all tid som det har tagit. När man ser resultatet av allt slit tycker jag att det har varit värt det!

Hoppas att ni får en bra vecka!


Kram Maria

Likes

Comments

Kök
Fredag!
I vårt kök som snart snart är klart, har jag invigt vår nya kran tillsammans med det mest underbara diskmedlet från L:A Bruket! Det (liksom deras tvålar) doftar såå underbart. Hela köket blir att lukta gott!

Nu ska jag vila och snart krypa ner i sängen. Det ska bli så skönt! Bara en arbetsvecka kvar innan jag får vara ledig i nästan en hel vecka! Då ska jag greja och försöka få ordning här hemma. Vilket nu mer inte är helt enkelt när man har en ettåring som mer än gärna hjälper till med allt!

Tack för era gulliga kommentarer om vårt kök! Kul att ni gillar det! Ni får se mer bilder sen när jag har kommit i ordning!

Ha en trevlig helg!

Kram Maria

Likes

Comments

Kök
Visar er idag vår taklampa i köket! Från början var tanken att vi skulle ha spottar i taket. Takhöjden hade då blivit för låg eftersom vi skulle få lov att sänka taket. Hittade dessa lampor hos Gysinge byggnadsvård, ni hittar dem här! Gillar den enkla tidsenliga stilen med porslinsockel och handblåst glas. Köpte även en snygg glödlampa! Små men viktiga detaljer ;)

Hoppas ni får en bra kväll!!Kram Maria

Likes

Comments

Kök, Renovering
I helgen har min man fixat med lister och annat roligt småfix! Så skoj med arbete som syns!

Jag har börjat uppackning av en massa massa kartonger... Tänk att man samlar på sig så mycket saker. Har rensat en gång och nu blir det ännu en!
Roligt är det att plocka och (snart) få var sak på sin plats! Väntar på att min pappa ska göra hyllor till köket, hoppas att de blir klara nästa helg! Då blir det målning för hela slanten!

Tog lite bilder från köket med mobilen! Ni har bara fått se vedspisen, men nu kommer några fler! Allt utom kylen är nu på plats!


Kram Maria
Likes

Comments

Kök, Renovering
Hej!
Nu är vedspisen och kåpan klar! Bara att vänta på att den torkar sedan ska det målas vitt!
Jag har blivit förälskad i denna hörna av vårt kök!

Hoppas ni får en trevlig kväll!Likes

Comments

Renovering
Hej!
Blir inte så mycket inlägg just nu, tiden räcker inte till! Nu kommer i alla fall en uppdatering från huset!

Vedspisen har kommit på plats och fläktkåpan är murad! Bara puts och sedan lite målning kvar! Det blev så mysigt i köket, är så glad att vi beslutade oss för att gör en kåpa! Extra roligt att sätta spisen på det stället där det tidigare funnits en!

Nu till tjejernas kvällsmat, sedan väntar kvällsrättning!

Likes

Comments

Loppisfynd
Kom på att jag inte har visat er mina sommarfynd! Dessa ska få lite kärlek och omtanke genom lite ny färg. Har tänkt ha dem i vårt sovrum (efter att jag gjort min lilla makeover där)! Stolen längst ned kanske kommer att agera sängbord, har inte riktigt bestämt mig än. Den känner jag lite extra för då min älskade farmor har haft den!
Kram Maria

Likes

Comments

Sovrum
Hallå!
Äntligen fredag! Denna vecka har varit hektisk med mycket jobb för min del.
I huset väntar vi fortfarande på att muraren ska komma och göra klart vedspis och fläktkåpa... Innan dess kan inte köket göras klart. Hoppas innerligt att det blir klart nästa vecka!

I vår lada hittade vi för länge sedan en hängare. Gillar att den är gammal, handgjord och lite sned! Undrar vad det är som har hängt på krokarna under alla de år som den har funnits!

Hoppas att ni får en supertrevlig helg!


Kram Maria


Likes

Comments