Header

Övrigt
Fick förra veckan återigen en blomma av min största tjej. Har fått många blommor i sommar och jag blir lika glad varje gång! Oftast får jag blommor eftersom jag har varit på bb och "fött ut bebisen";)

Man kanske ska följa Wilmas exempel och ge de man tycker om en blomma då och då!Kram Maria

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagsrum
Sedan vi började med bygget så har min ljuskrona från house doctor stått på golvet i vårt sovrum. Nu har den fått en plats över vårt bord i vardagsrummet. Den har även fått en ny "strumpa" över kedjan.
Har haft svårt att bestämma vart den ska sitta, men nu får den hänga här ett tag.

Det är så mysigt att ha den över bordet när man tänder den på kvällen!

Kram Maria

Likes

Comments

Vardagsrum
Kör just nu på en lånad dator... Hoppas att Internet fixar till sig!

Helgen har innehållit både kalas och utevistelse med fiske och korvgrillning i det fina vädret. Det hör inte till vanligheterna att vi alla i familjen hinner göra något ihop. Snickring av huset brukar annars ta all ledig tid. Men, nu unnade vi oss en dag ihop!

Berättade för en tid sedan att jag skulle se på ett månbord. Älskar Julias fina bord och blev så inspirerad av hennes! Månbordet följde med mig hem och har därefter fått bott kvar hos oss! Hade svårt att bestämma mig innan om det skulle bli fint efter väggen, men jag tror att det blev bra!

Rummet innan bordet:

Rummet efter:

Kram Maria


Likes

Comments

Vårt Internet har dess värre slutat att fungera... Kan därför inte lägga upp några bilder. Hoppas på att få det fixat denna vecka! I helgen var jag och mina tjejer på besök hos Anskus kammare! Det var en så mysig och trevlig liten butik. Det är alltid lika roligt att besöka olika butiker som har det lilla extra! Ha en trevlig kväll! Kram Maria

Likes

Comments

Kläder
Har sett att det finns fina sockor att stoppa i stövlarna, så att de blir varma under hösten och vintern. Skulle gärna vilja få ett par...


Ni hittar dem här...

Kram Maria

Likes

Comments

Utbyggnad
Förra helgen blev nästan hela huset målat, nu ska det förhoppningsvis bli klart, beror förståss på väder. Det blev så fint med lite röd färg! Ska husen vara röda så tycker jag att det är allra finast med Falu Rödfärg!Kram Maria

Likes

Comments

Vardagsrum
I vardagsrummet har jag ett brickbord inköpt för länge sedan. På bordet har jag en bricka i trä som också den har flera år på nacken. Nu har jag ändrat om innehållet i träbrickan till lite olika ljuskoppar. Har tidigare haft höga ljusstakar, men nu blev det låga istället. Ska sätta upp min ljuskrona över bordet och då måste jag ha låg dekoration.

Snart är der helg!
Kram Maria


Likes

Comments

Kök
Snart kommer det en ny kokbok av min favorit när det gäller efterrätter! Leila kommer med en ny bok "Hello cupcake" och jag funderar på att förhandsboka den! Älskar de förra som hon har gjort, de är både goda att baka ur och härliga att titta i!

Mums!


Kram Maria

Likes

Comments

Vardagsrum
Nu har jag tagit sticklingar från mina Mårbackapelargoner! Det blir genast hemtrevligare med lite blommor i fönstren!

I helgen har vi hunnit en hel del! Det har varit springtävling för storasyster, passansökan för den minsta och rödmålning av huset. Nästan hela huset har målats av min duktiga make! Oh, vad fint det blev med lite färg! Ni får se foton sen!

Hoppas att det blir en bra vecka!


Kram MariaLikes

Comments

Familj
Tänkte ta lite foton på mina små idag. Ena stunden var det bara Pelle Svanslös som min treåring ville titta på och andra stunden blev det bus! Den minsta var lite mer lättfotad då hon snällt satt och mös i fåtöljen!Kram Maria
Likes

Comments