Header

Vardagsrum
Vårt rum går som det mesta i vårt hem i vitt och grått. Har kuddar från det underbara märker soul of hilma, är förälskad i den serien! De övriga kuddarna är vita linnekuddar med olika ord tryckta. Dessa har jag tvättat och torktumlat för att få dem vackert skrynkliga. Även gardinerna är från himla. De har så mycket fint! Klart ett av mina favoritmärken!


Kram Maria

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardagsrum
Oh, vad vi njuter av att ha lyxen att äntligen ha ett färdigt vardagsrum! Nu är det soffmys och dansuppvisningar som hägrar!
Kram Maria

Likes

Comments

Säljer nu vår mysiga järnsäng från IKEA. Den är så fin att ha i ett barnrum! Bäddmåtten är 90*200cm. Jag har den nedpackad och har därför inget bättre kort än detta. Är du intresserad så kan du kontakta mig så hör jag av mig! Pris: 600

Hoppas ni får en bra fredag!

Kram Maria

Likes

Comments

Gästrum
Skrivbordet i gästrummet fyndade jag på blocket färdigmålat! Köpte även den vackra gamla stolen färdigmålad vid en liten butik som säljer antika möbler och annat smått och gott. Det händer inte så ofta att jag hittar möbler som redan är som jag vill ha dem. Skönt att slippa måla! Det är så roligt att gå och kika i både inredningsbutiker och gamla antikaffärer. Allt har sin charm!
Kram Maria

Likes

Comments

Trädgård
Dessa otroligt söta blommor växer och klättrar över allt på framsidan vid vår vedbod. Den ska snart rivas och ett garage byggas. Måste på något sätt spara dessa blommor då jag nästa sommar vill ha dem klättrande på störar. Kanske någon som vet vad de heter?

Hoppas att ni har haft en bra dag!


Kram Maria

Likes

Comments

Gästrum
I gästrummet finns också plats för ett skrivbord! Här sitter jag vid datorn och pysslar med foton och annat smått och gått.

Idag har vi haft pyssel vid skrivbordet då vi både ritat och pärlat. Jag fick ett armband av Wilma eftersom "jag kommit hem från BB och fött ut bebisen". Får även blommor som hon plockar nästan varje dag för att jag kommit hem från BB, trots att det nu snart är tre månader sedan. Söting! Tror nu att vi är på bättringsvägen med snuvan! Hoppas att det stämmer!Kram Maria

Likes

Comments

Gästrum
Nu är både gästrum och vardagsrum klart! Järnsängen från house doctor är bäddad! Lilla Ida trivs bra i sängen och en och annan mysstund har vi hunnit med!

Mina döttrar är fortfarande förkylda, så någon tid till annat än att ta hand om dem finns inte just nu. Hoppas på att de blir bättre snart. Det är inte roligt med sjuka barn. Fast mina är ändå pigga och glada när de är vakna, det är på nätterna det är hostigt och täppt i näsor.

Ikväll har jag i alla fall hunnit med att nåla ett överdrag till den "fula" skrivaren som vi ska ha i gästrummet. Nu ska jag gå upp och försöka sova lite.

Ha en trevlig kväll!
Kram Maria

Likes

Comments

Barnrum
Hallå! Nu har jag inte haft tid att göra annat än att fixa och att vara med mina småtjejer. Men nu, äntligen (!) är varadagsrummet klart. I morgon blir även gästrummet klart! Sitter just nu för första gången på flera månader och njuter i en soffa. Tidigare har vi bott i byggröran på en madrass på golvet. Vilken lycka att kunna sitta och se på Ernst i sitthöjd!

Wilma har spenderat dagen inne då hennes näsa runnit och hon varit slö. Håller tummarna på att hon får sova i natt och att jag hinner fixa lite här nere innan hon vill ha sällskap i sängen.

Bjuder nu på lite barnrumsbilder där jag idag blev bjuden på härlig "mat"!

Kram Maria

Likes

Comments

Gästrum
I helgen har jag varit och fyndat på Kofferts andra utförsäljning. Blev en lampa, en filt och och en liten blompinne till gästrummet. Just ja! Sedan köpte jag äntligen den efterlängtade järnsängen från house doctor, ni får se bilder på den sen.

Testade även att sälja lite på loppis under lördagen, tyvärr var det allt för lite folk, ska testa till helgen igen.

Vi har inte riktigt hunnit klart i vardagsrummet än, men idag ska golvet tas fram och behandlas! Det rum vi fixat mest i är gästrummet som strax är klart för det roligsate, inredningen!

Hoppas att ni har haft en bra helg!
Kram Maria

Likes

Comments

Gästrum
Gästrummet börjar också bli klart och skrivbordet har fått flytta in. Nu ska jag vänta på att järnsängen är färdigmonterad för att sedan mublera. Jag fyndade bordet på blocket och lyckades för en gångs skull köpa det färdigmålat. Annars brukar penslar och färg vara ett måste. I väntan på tolixstolen ska jag ta fram en stol som sitsen ska kläs om på. Har sett ett grått linnetyg som skulle passa perfekt. Måste bara komma i väg på inhandling.

Nu åter till målarpenseln!Kram Maria

Likes

Comments