Header

Uterum, Barnrum, Lekstuga
Nu är äntligen lekstugan färdigmålad! Nu är det bara alla fönster på ladan och på huset som ska bli klara... Har dessutom en nysnickrad skohylla till lekstugan och ett "bänkbord" som min man har snickrat till Wilma, dessa ska också målas. Men det blir fint när allt blir klart!

Igår var jag uppe och gjorde klart den lilla stugan! Wilma blev alldeles lycklig när hon kunde gå ut och leka! Hon är i en docka, bädda och ompysslingsfas just nu, så att ha en lekstuga är perfekt!

Lekstugan har fått råspont, vit färg och grå golvfärg. Sedan har vi satt upp en bänkskiva där Wilma har sitt lilla kök.

Hoppas att ni har det bra och att ni har en låång semester kvar, snart börjar jobbet igen...


Kram Maria

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kläder
Tänkte visa er min fina nya väska som jag fick i morgongåva av min man!
Många gånger har vi gått in i affären och bara tittat på de fina väskorna, gissa nu om jag var glad när jag själv fick gå in och köpa en! Min drömväska är från Mulberry och av modellen bayswater. Jag är så kär i min nya väska, om man nu kan vara det :-)

Som så många andra inredningsbloggare är även jag intresserad av kläder, kanske kommer det lite mer inslag av det i min blogg.

Just nu ägnar jag dagarna åt lek och målning. Lekstugan och alla fönster ska få sig en omgång med färg. Det går inte att måla när lilla Wilma är med, så det får bli när hon sover. Detta har bidragit till att min läggtid blivit mycket sen. Ikväll har jag dock tagit en paus.


Väska: Mulberry Bayswater, Tunika: Twist & Tango

Ursäkta för den dåliga bildkvaliten!

Kram Maria

Likes

Comments

Sovrum
Veckan har varit fylld av sol och värme! Detta har bidragit till att vi mestadels spenderat eftermiddagarna vid stranden. Vi har en jättefin strand med sand som är långgrund och perfekt för barn. Hoppas att det fina vädret vill fortsätta!

I sovrummet är det en möbel som har hängt med länge. Det är två stolar som är inköpta på Gruvgatan 13 för flera år sedan. Tycker att de är mysiga då de har lite fårskinn på sitsen. I vår Mårbackapelargon sitter en liten fin skylt från Ylva Skarp. Funderar på om jag ska köpa någon mer tavla av henne till sovrummet...Kram Maria

Likes

Comments

Uterum, Lekstuga
Nu har lilla Wilmas lekstuga kommit på plats. Hon fick den av min pappa i 2-års present och visst blev den fin! Lite fix är det dock kvar. Det ska målas, spikas panel inne och det roligaste av allt, den ska inredas! Till helgen tänkte jag ta ett målarryck utvändigt, sedan ska det inhandlas material till insidan.
Om ni tittar noggrant kan ni även se vår nya gärdesgård, nu kan Wilma springa mera fritt, så skönt!

Själv roade jag mig med att sitta och njuta i solen medan min man och grannen jobbade ;-)

Hoppas att ni har det bra i värmen!


 


Kram Maria

Likes

Comments

Bröllop

Nu är jag hemkommen från storstaden! Har där varit och hämtat min morgongåva som jag fick av min älskling! Vad det är får ni se snart ;-)
Besöket blev kortare än planerat då min dotter fick feber och blev supergnällig... Måste ta igen det sen med en ny resa!

Tänkte visa er min ring, även den kommer från schalins ringar, tycker att de har tidlösa och vackra ringar.
 Min kära kompis Linda stod för bordsdekorationerna och brudbuketten vid bröllopet. Bilden visar hur det såg ut framför våra platser.

Nu ska jag titta på min outfit inför helgens bröllop, denna gång är jag dock gäst!


Kram Maria

Likes

Comments

Uterum
Idag har jag äntligen fått semester! Efterlängtat kan jag lova!
Nu när sommaren är här ska jag vara ute så mycket som möjligt! Så länge det går för myggen vill säga...
Ute har jag planterat Mårbackapelargon, Lavendel och lite annat smått och gott. Det blir genast så mycket trivsammare med blommor.

Har köpt nya möbler som vi har utanför verandan. Nu kan vi sitta och fika i solen, härligt!

Min man har nu varit på byggmöte, så efter semestern drar bygget igång, så spännande... Nu måste jag bara bestämma hur jag ska ha fönstren i vardagsrummet. Antingen få fönster eller några fler. Tänk om någon kunde hjälpa mig att välja.... Ni kanske har några förslag?!

Nu ska jag njuta av min ledighet!


Kram Maria

Likes

Comments