Vår påsk, som familj...

Långfredag:

Min klocka ringde 05:20... ner i duschen och göra mig klar för jobb. Väckte Conny och sa hej då. Börja jobba 06:45.
15:00 kom mamma upp och var med Aron. Conny körde till jobbet. 16:00 slutade jag jobba. Hemåt till Aron och mamma. Pappa bjöd på middag, planka med kyckling och gott. Vi var kvar hos dem till lite i åtta. Aron somna i bilen hem. Jag somna på soffan till Let’s Dance.
Conny sluta 21:30 och väckte mig när han kom hem. Vi prata lite men jag var som vanligt dödstrött och nattade mig och Aron strax därefter.

Påskafton:
Connys klocka ringde typ 05:30 han gick upp och gjorde sig klar, väckte mig så jag kunde göra mig klar. Han körde ca 06:30. Mamma kom upp lite i sju och är hos Aron som sov. Jag börja jobba 07:30 - 11:30.
Kom hem och tog Aron i vagnen som somna och sov två och en halv timme ute i det härliga vädret... jag passade på att njuta
☀️☀️☀️

15:30 började jag fixa till mig igen för jobbet. Conny sluta 16:00 och var hemma 16:15, vi möttes i köket hej och puss, jag körde och jobba 16:30-21:00. Hem tittade på slutet av Stjärnornas stjärna, åt lite kex ihop sen la jag mig.

Påskdagen:

Min klocka ringde 05:40, ner i duschen och fixa mig. Väckte Conny som gick på toa. Aron vakna och Conny fixa välling. Han var pigg nu så han följde med ner. Jag började jobba 07:30.
15:00 kom mamma upp till Aron och Conny körde till jobbet. Jag slutade 16:30 och körde hem. Pappa bjöd på middag ikväll oxå och sen kl 18:00 hämtade jag Isabelle och Alexander hos deras pappa.
Hem, bort om och handla, badade Aron, försökte natta Aron kl 20:00 men det gick inte, ute med honom en runda i vagnen men han somna inte, in igen och han börja stöka i soffan så jag tog honom och gick upp i sängen igen.. 21:00 somna han och nån minut efter kom Alexander in och väckte mig
🙈🙈🙈
21:30 typ kanske kom Conny hem och väckte mig igen, la sig hos Aron så jag kunde gå och fixa mig på toaletten... sen upp i sängen igen och sa godnatt till barnen och Conny.

Annandag påsk:

Jag börjar jobba 16:00-21:15.
Conny är ledig. Så vi har dagen imorgon ihopa allihopa.

Ja så här har vår helg sett ut 😅😂😅😂😅😂😅 men nu är den snart avklarade för denna gång.

Det är så skönt att alla är samlade igen, Alexander har varit hos sin pappa extra på min förra vecka för han var jätteförkyld ( Aron smitta honom) så det känns så bra att han är här igen.

Men nu säger jag god natt och god fortsättning på påsken 🐣🐥🐣

Maria 💋

Var rädd om dig ❤️ / Maria

Gillar

Kommentarer