TATTOO

Det är så många skilda åsikter om tatueringar och deras ”att vara eller inte vara” 🤔🤔🤔

Jag har just nu 4 tatueringar och 3 av 4 har en ”mening”.

Den första jag gjorde (fick i present) var bara för att jag tyckte den var fin och har inget ”budskap” eller ”mening” i det syftet 🦋 Sitter på vänster skulderblad typ. (Fotot från när den är ny) (2009)

Min andra tatuering är en hyllning till mina stora barn...Isabelle Alexander och meningen ”Kärlek vid första ögonkastet” ❤️❤️❤️ Den har jag på höger ben ( tyvärr fått en märke i den av bilen. Fast denna bilden är äldre än märket 😂) (2010)

Den tredje är en minnestatuering sen den dagen jag blev påkörd av bilen som stack och lämnade mig i diket ( tur att jag hade Conny med mig) synd bara att han fick ta det jobbiga som jag inte minns 🙈🙏🏼❤️ Det är ett par vingar och datumet 2/1-15. Sitter på vänster handled. ( fotot tagit nu) (2016)

Den fjärde tatueringen är en ”mamma-dotter” tatuering 😍 Isabelle och jag har likadana men på olika handleder... typ en EKG-kurva med ett hjärta i ❤️ Sitter på höger handled. ( fotot när de är nygjorda) (2017)

Den femte tatueringen är i skiss stadiet. Givetvis ska det varit en tatuering som innehåller Arons namn. Conny och jag har tänkt göra likadana 💙

Maria 💋

Var rädd om dig ❤️ / Maria

Gillar

Kommentarer