Stjärntecken

JAHA... min fredagkväll och mina planer att fixa jobbet i helgen ändrades när febern och huvudvärken dundra på halv fem i em 😩
Aron vägra sova i em och däcka såklart tidigt 😧

Så vad gör jag då, ensam hemma ( Aron ja) jo surfar runt på nätet på allt möjligt och kommer till stjärntecken. Börjar läsa mitt och kommer fram till att det får bli ett blogginlägg ... förlåt... ännu ett idag... men nu bjuder jag på det för jag är uttråkad och sjuk 😇

Jag tycker det är intressant med horoskop osv. Sen om man ska/kan tro på dem det är ju en annan sak och upp till var och en att tycka.

Stämmer era stjärntecken in på hur ni är?
Jag har kopierat texten från nätet och behållit det jag tycker stämmer in på mig.

OXEN
Envis, beskyddande, lojal, tålmodig, uthållig, stabil, praktisk, realistisk

Vem är oxen?
Det tar ett tag att få en oxe på sin sida men den som har turen att lyckas har fått en vän för livet. Oxen har en förmåga till trofasthet och lojalitet. Det är inte någon person som hetsar upp sig utan vet att ta det med ro.
Känslan för skönhet och den jordnära personligheten gör att oxen ofta är estetiskt lagd. Det kan också finnas en kärlek till att odla jorden och det som växer.

Det första att det tar tid att få mig på sin sida det tycker jag inte stämmer, känner att jag är ganska lätt att få kontakt med men att jag stannar som vän det är sant. Jag är bra på att hålla hemligheter, har jag lovat då håller jag det. Jag behåller mitt lugn så länge det bara går, sen kan jag flippa över när jag vet att någon annan tagit över och styr upp. Personligheten - det du ser det är så jag är... varför konstla till det? Jag är en väldigt enkel person. Estetiskt lagd... Är det här pysslet kommer in då 😂 älskar blommor och att pyssla och göra fint.

Det som är mest framträdande hos oxen är viljan att bygga och förvalta. De har ett stort behov av trygghet och regelbundenhet. I kombination till trofasthet och lojalitet blir det en person som är bra att hålla i handen när världen skakar. Oxen tänker gärna praktiskt och realistiskt. De tar sällan onödiga risker och gillar inte stora förändringar.

Här stämmer faktiskt det mesta tycker jag. Jag vill ha trygghet och rutin.

I en relation är oxen kärleksfull om något återhållsam med sina känsloyttringar. När det väl gäller kan de vara romantiska och omtänksamma. Oxen trivs bäst under sin korkek. Finns det någon där att dela tillvaron med blir allt så mycket bättre. Viktigt att komma ihåg är att oxen inte är rolig att ha och göra med när ilskan tar över. De kan vara snarstuckna, långsinta och glömmer sällan en oförrätt. Har du blivit osams med en oxen får du helt enkelt skylla dig själv. Livet kan bli riktigt jobbigt om du inte ber om ursäkt i tid.

😂😂😂 så sant, säger väldigt sällan vad jag känner. Har svårt att säga ( för att jag är så blödig), lättare att visa känslor. Trivs bäst hemma med närmaste. Ja det där humöret stämmer så bra oxå.... håller inne länge ( för allmänheten i varje fall) sen kan det bara explodera ☄️💥


Jaha ni som känner mig bra, tycker ni att mina kommentarer stämmer? 🙈😅

Maria 💋

Var rädd om dig ❤️ / Maria

Gillar

Kommentarer