KVÄLLSRUTIN?!?!?!?!

Jag börjar undra om vår lille käre Aron har fått en ny kvällsrutin?

I måndags kväll somna han halv fem men vakna till vid fem för att åka... somna direkt efter amningen... sov till åtta och vi bytte blöja och tog på pyjamas... han åt och sov sen för natten. Han var vaken ca 10 minuter sammanlagt på hela kvällen.
Men natten var som vanlig med mat varannan timme.

Igår kväll somna han vid halv fyra och gjorde som i måndags, vaknade till och åt, sov vidare och nästa gång blöja och byte till pyjamas, mat och sen nattad.
Han var nog vaken ganska exakt tio minuter denna kvällen oxå.
Men inatt han har varit väldigt gasig så vi har varit vakna eller halv vakna mellan halv tre och fem innan han kom till riktig ro igen.

Ikväll somna han när vi åkte från Simrishamn vid halv fyra, vakna och åt vid sex och vi bytte till pyjamas redan då och han sover nu.

Så frågan är om han börjar hitta nån rutin eller rytm på kvällen eller han helt enkelt bara att skittrött för att han inte sover så mycket på dagen 💙

Men dessa kvällar har varit så sköna för han har gått med på att ligga själv i soffan i en hörna och det ser så mysigt ut 💙


Han är ju inte så sugen på nappen och det gör ju inget heller men han börjar mer och mer att ta tummen och det gillas inte lika mycket av mamman.... det är lättare att sluta med nappen sen än med tummen. (Han ser ganska kul ut när han försöker hitta och få tag på tummen).

Hur har era barn gjort?

Maria 💋

Var rädd om dig ❤️ / Maria

  • Nära Tommarp

Gillar