Känns så här idag...

Igår när Aron sov la han sig så här precis som låt mig vara 👊🏼
Just så känner jag idag... låt mig bara sitta här och vara butter 😔
Det känns som det varit så mycket nu...
min bil ska fixas med nya bromsskivor, den nya bilen har både fått stenskott i framrutan (fixat) och blivit repad i dörren så det behöver fixas.
Aron kör vi ju laktostillägg på i två veckor för att se om hans mage blir bättre... än så länge har han bara bajsat själv en gång, annars får man hjälpa med massage och tempen i rumpan för att reta upp och hjälpa till 😔 men han har börjat kräka mycket de sista dagarna 😨
Conny mår inte jättebra, han vill så mycket men har både jobbet och skolan 💙 han vill göra allt för oss här hemma tvätta, städa, trädgården osv osv men jag försöker ta vad jag hinner med och kan. Vill ju ha honom frisk och pigg i många långa år än och inte köra slut på sig nu. Önskar han kunde minska sina krav på sig själv 😢💙
Själv är det väl som vanligt... idag är det trist väder då blir jag så här tråkig 🤬 trött, deppigt, tycker allt e tråkigt.
Vi har varit ute med vagnen så mycket vi kunnat när solen varit framme några dagar... helt ljuvligt ☀️☀️☀️☀️då mår man så mycket bättre.
Studenten planeras, Isabelle har mycket på G med London resa och två konserter tätt inpå allt annat oxå.
Ja livet rullar på, dagarna kommer och går, blir till minnen och kommer aldrig tillbaka ♥️
Innan jag vet ordet av har denna dagen som känns så jobbig nu oxå gått, familjen kommer hem och vi är tillsammans igen ♥️ det finns ingen bättre.
Maria 💋

Var rädd om dig ❤️ / Maria

  • Nära Tommarp

Gillar