Det tar aldrig slut😔


NÀr jag kom hem frÄn jobbet igÄr kvÀll sÄ lÄg Aron o sov oroligt pÄ soffan, försökte hosta men det blev bara en ihÄlig jobbig andning som att han inte fick luft. Conny ringde 1177 men de tyckte att vi kunde avvakta till idag eftersom vi gav alvedon o han sov lite bÀttre... om han inte blev sÀmre sÄklart. Men sen blev det mer igen och Conny gick ut pÄ trappan med honom som de sa men dÄ hade han smÄ andningsuppehÄll oxÄ sÄ vi körde till akuten.

Vi kom in ganska fort och lÀkaren konstaterade falsk krupp sÄ han fick behandling direkt.

Vi kom hem igen halv tvÄ inatt och dÄ krÀktes han sen kom han inte till ro förrÀn halv tre.

Halv fyra var han vaken och orolig igen, vi gick ner och Conny tog ut honom pÄ trappan i luften en stund.
Sen satt jag med honom upprÀtt i famnen fram till halv sex nÀr jag var helt slut i kroppen... la honom och han sov till sju.... sen har han Àtit 2-3 ggr oxÄ inatt ... minns faktiskt inte hur mÄnga ggr det var.

Idag körde vi till barnakuten för nu har han varit förkyld i stort sett sen den 23 januari nÀr han hade feberkramperna och Äkte ambulans... feber nÄn dag frÄn och till.

De tog ett crp och det var bra, inga bakterier i kroppen... alltsĂ„ Ă€r det ”bara” en fruktansvĂ€rt dryg och lĂ„ngdragen förkylningen som inte gĂ„r över och som dĂ„ inatt bjöd pĂ„ falsk krupp oxĂ„.

Trodde förra veckan att han var pÄ bÀttringsvÀgen men sÄ fel jag hade...

Jag sÄg fram emot att Àntligen lÀmna honom tvÄ dagar pÄ förskolan för nu var det ett tag sen igen han var dÀr... men tji fick jag.

Jaja... huvudsaken Àr ju att det gÄr över och gÀrna fort...
Jag har nog aldrig varit sÄ hÀr trött och matt och ont i kroppen som nu ... men biter ihop för resten av vardagen ska ju rulla pÄ med jobb osv...

Hoppas ni alla har det bra ♄

Maria 💋Var rĂ€dd om dig ❀ / Maria

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Åh lilla vĂ€nnen ♄♄ stackars liten â™„ïžđŸ˜˜
nouw.com/densaknadefamiljen
MariasVardag
MariasVardag,
♄♄♄
nouw.com/mariasvardag