Baksidan i det hela...

Söndagmorgon ...
⭐️✨⭐️✨⭐️

Då samlar de som har tid in resterna av vår magiska kväll igår...
Ca 300 st utbrända marschaller
300-400 glasburkar med tomma värmeljus i
( detta är en gissning av burkar för vi har nog inte räknat på ett tag men däromkring)
Pappa hade redan börjat när Aron och jag kom ner så vi fortsatte att ta de burkar som var kvar, sen tog vi marschaller och hållare mm men pappa drog det tyngsta lasset som vanligt.

Ja det är mycket arbete både innan och efter...
Pappa och mamma som tänkt ut de nya marschall hållarna och svetsat och fixat dem, fixat sponsorer, hämta saker, beställa korv och bröd, bakat alla kakor, handlat hem kaffe, mjölk och o’boy, engångsartiklar mm.

Sen under dagen ( ca från middagstid) ska allt ut i trädgården och placeras på sina ställen, eldkorgarna, strålkastaren mm, förtända marschallerna så det går fortare när det är dax.

Vi började tända allt 1,5 timme innan det började och då var vi väl ca 10 vuxna och 4-5 barn som sprang med marschaller, glasburkarna och värmeljusen, tända och fylla på ved i eldkorgarna, tända ljusen i stallet till kaffeserveringen, brygga kaffe och ta fram kakorna, tända grillen till korven mm. Fixa musiken som spelar ut i trädgården.

Under kvällen säljs det ju då både korv och fika, kaffe ska kokas, kakor fyllas på, parkeringen ska skötas så det inte händer några olyckor, spinneriet visas för intresserade, eldkorgarna fylls på, värmeljus byts ut där det behövs...
Men det är så värt det även om det bara är för
tre timmars njutning
🙏🏼
tycker jag
🙈
Tyvärr lyckades jag inte hjälpa till så som jag brukar för Aron tyckte inte att detta var så jättekul och var lite smågnällig dessa timmar. Men det blir väl bättre nästa år när han är lite större.
Och idag har det gått bättre att hjälpa till då han gick med på att sitta i vagnen och så hade vi en skottkärra sidan om att lasta i
👌🏼

Vi vet att det är uppskattat det vi gör för responsen är stor från alla håll 🙏🏼
Här kommer bara några i mängden av alla meddelande och kommentar om kvällen
♥️
Wow så fint ni hade gjort, vi är grymt impade
😍⭐️❤️❤️❤️/ Erika

Hälsa hela familjen o TACKA för att ni med värme, ljus o fika lyser upp Tommarp/ Gunilla

God morgon!
Ni hade gjort det jätte fint på spinneriet. Det var mysigt och trevligt att gå och titta.
😊Supergod korv, hälsar Edvin.
Kram
❤️❤️❤️/ Maria

Maria 💋

Var rädd om dig ❤️ / Maria

  • Nära Hantverksgatan , Tommarp

Gillar