5 snabba frågor (1) mina svar

kul grej

Fråga 1: Umgås du än idag med någon som du gick i förskolan med?

Svar: Vi som gick i förskolan ihop (nu heter det ju förskoleklass) vi följdes åt ända till nionde klass. Vi var en sammansvetsad klass och gjorde mycket ihop även på fritiden… ja inte hela klassen. Vissa pratar jag med fortfarande, många bor kvar här runt omkring, någon träffar jag ibland och min syster är gift med en av mina klasskompisar 😉

Fråga 2: Fäller du bak sätet på bussen eller flyget utan att fråga personen bakom dig?

Svar: buss åker jag aldrig längre, men när man åkte skolbussen fällde man troligen ner sätet för att jävlas med den bakom 🙈 Har bara flugit två gånger i mitt liv så det blir nej på den.

Fråga 3: Har du någon gång blivit ovän med en granne?

Svar: Kan bara enkelt skriva att på gatan där jag bor 😉 finns en granne som försöker skapa osämja bland övriga. Jag hanterar det genom att bara hälsa snabbt och gå in, undviker att behöva stanna för att prata, ibland väljer jag bakdörren för att inte ens behöva hälsa 🙈 När vi skulle köpa huset var detta en stor oro men bestämde mig för att ignorera det.

Fråga 4: Finns det någon stad som du alltid velat åka till?

Svar: Stockholm skulle jag vilja titta närmare på ☺️ har bara varit där med Isabelle på konsert så det blir ju inte på samma sätt.

Fråga 5: Om du får ett fallskärmshopp i födelsedagspresent, hoppar du?

Svar: troligen inte nej 😅 gillar inte höjder 😵‍💫@MinResaTumörMittLiv fortsätter i september med en fråga om dagen utmaningen

1. Första september idag vilket är ditt bästa tips för att göra månaden så mysig som möjligt ?

Det finns ju inget mysigare än en massa tända ljus får jag säga 😍 skogspromenader och se hur löven skiftar 🍁🍂🍁

Var rädd om dig ❤️ / Maria

Gillar