Header

Nouw 30 Day Challenge, Personlig, Selvpleie
Så var dagen kommet - og jeg klarte det!

Jeg har nå blogget de siste 30 dagene, noe som betyr at jeg klarte #nouw30daychallenege. Helt ærlig trodde jeg at jeg ikke kom til å klare det, og kanskje gi meg etter noen dager, men det gikk!
Jeg sitter igjen med en enorm mestringsfølelse, for jeg har endelig gjennomført noe jeg har satt meg et mål om. Så da er det faktisk mulig at jeg kan nå målene mine. Jeg trengte bare en liten påminnelse om det. Selvom det bare var snakk om 30 dager så har jeg likevel klart det, og jeg kjenner meg litt stolt av meg selv!

Jeg har også blitt inspirert til å fortsette med bloggingen, for jeg har funnet ut at dette syns jeg virkelig er utrolig gøy og givene for meg selv. Og det er jo kjempeviktig å gjøre ting man liker!

-

I dag var jeg hos frisøren og fikset håret. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet, og tror jeg vil la det være sånn det er nå for en stund, siden jeg føler meg så fin med denne fargen og lengden på håret.

I morgen skal jeg til velværesalongen, og jeg gleder meg så masse. Jeg skal forme og farge brynene mine, og farge vippene også. Jeg liker best at noen andre fikser det for meg, for jeg er ikke så flink til akkurat de to tingene selv. Å farge vippene selv vet jeg heller ikke om jeg hadde turt, da det er så nærme øynene. Brynene er i og for seg en annen sak, men nå hadde salongen et godt tilbud på hele pakken, så hvorfor ikke like godt ta alt på en gang?

-

Jeg kommer til å poste resultatet i morgen, både av håret mitt og de andre tingene.


Håper alle har hatt en fin dag! :)


Likes

Comments

Nouw 30 Day Challenge, Inspirasjon, Innkjøp, Personlig, Arrangementer, Bursdag

Nå er det bare en uke igjen til jeg blir 20 år! Som nevnt tidligere så skal jeg ha familieselskap nå til helgen, noe jeg gleder meg veldig til. Siden jeg i år fyller 20 ville jeg gjøre litt ekstra ut av selskapet, så jeg har temaet «gull og pastellrosa».

Jeg har bestilt litt bordpynt og bordkort i denne stilen, og i dag kom pakken. Veldig rask levering, og kvaliteten på varene ser veldig bra ut. Pynten er fra Festkompaniet. De hadde utrolig mye gøy, så jeg kommer nok til å kikke innom der med tanke på fremtidige fester og arrangementer.

I dag har jeg kommet meg hjem. Det var veldig koselig på tur, men alltid deilig å komme hjem igjen. :) Når jeg kom hjem i dag dro jeg og mamma til mormor og spiste middag sammen med henne. Veldig hyggelig å se dem igjen!

I morgen skal jeg til frisøren og stripe håret. Jeg har ikke så lyst til å bleke det lenger, da fargen ikke er så verst. Men det blir deilig med en liten forandring nå.


Håper alle har hatt en god start på uken, og får en bra dag i morgen! :)

Likes

Comments

Nouw 30 Day Challenge, Reise

I morgen reiser jeg hjem igjen.

Det har vært en utrolig koselig helg, men det blir også godt å komme hjem igjen nå.

Nå har jeg pakket ferdig og er klar for hjemreisen i morgen tidlig.

Håper alle har hatt en fin helg! :)

Likes

Comments

Nouw 30 Day Challenge, Innkjøp, Reise, Tilbehør

I går kom jeg endelig fram til Kristiansand, og det var så utrolig koselig å se Hanna igjen!

Det var litt dårlig vær akkurat i går, men vi gikk og kikka i noen butikker. Det gjorde vi også litt i dag, men vi fant ut at vi bare ville være hjemme, se på film og slappe av. Men noen innkjøp ble det både fra i går og i dag.


I går kjøpte jeg spillet "Jentekveld" på butikken Ting, som jeg ELSKER! Det er et spørrespill med over 400 spørsmål som passer perfekt til en jentekveld. Her kan du lære mye om vennene dine også :) Spillet finner du: HER

Jeg kjøpte også en ting til å vaske sminkekostene mine i. Det er den svarte tingen på bildet. Jeg har hørt en del om det, men jeg tror den funker best med en gang du har brukt kostene. Jeg prøvde den også i går på mine koster, og den funket helt greit, men jeg vet ikke helt om jeg anbefaler den. Men som sagt virker den sikkert bedre med en gang.

I dag var vi en liten tur ute i byen og kikka. Vi gikk innom H&M der jeg kjøpte meg en ny neglelakk, nye tynne hårstrikker, bomullspads og et brett med nye øredobber. Øredobbene ble jeg sykt fornøyd med, for jeg liker helst å ha noe enkelt da jeg egentlig ikke bruker det så mye. Så disse syns jeg var utrolig fine, og de passer til mye.

Resten av kvelden skal vi spise taco, sjokoladekake og kose oss med film, og muligens ta en ansiktsmaske :)


Håper alle får en fin fredag, og en god helg!


Likes

Comments

Nouw 30 Day Challenge, Klær, Sminke, Hudpleie, Reise, Tips
I morgen tidlig reiser jeg til Kristiansand! Jeg gleder meg så utrolig mye til å treffe Hanna, og tilbringe helgen sammen med henne - det blir så bra!

Jeg skal reise med tog, noe jeg syns er skikkelig digg! Og veldig avslappende, siden jeg kan få lest litt og blogget underveis.

-

Nå er jeg akkurat ferdig med å pakke. Så nå er jeg egentlig klar! Siden jeg bare skal være hos Hanna i helgen, så ville jeg ikke ta med en stor koffert som tar mye plass, og da krever det at jeg pakker litt smart. Jeg skal ha med meg en liten kabinkoffert og en ryggsekk. Ryggsekken har jeg fått i bursdaggave av mormor, og siden jeg skulle reise bort helgen før selskapet, så fikk jeg den litt før slik at jeg kunne bruke den. Og jeg syns den er så fin! Denne skal jeg bruke både på reiser, og mest sannsynlig på skolen til høsten.

Når jeg skal pakke ned klær, så liker jeg å ha noen bilder av de ulike antrekkene på telefonen min, fordi det sparer utrolig mye tid på morgenen. Da kan jeg bare gå inn på bildene mine og se hva jeg har, og velge derfra. Nå har jeg ikke med så veldig mye spesielt denne gangen, så jeg tok bare noen bilder for å vise dere :)


Jeg har blitt helt forelsket i en mer minimalistisk stil, for da kan jeg bruke mer tilbehør og gjøre mer ut av sminken hvis jeg har lyst til det. Jeg syns også det er utrolig fin og klassisk.

-

For å få maksimalt ut av den lille plassen jeg har, så pleier jeg å rulle klærne mine. På den måten får jeg plass til mer, og det hindrer klærne i å bli veldig krøllete. Men da må du også rulle det godt og ordentlig hvis det skal gå.
Som jeg skrev i går så tar jeg også med meg toalettsaker i reisestørrelse for å spare plass, og for å få brukt det opp. Samtidig får jeg også prøvd en del nye produkter, noe jeg liker å gjøre! :)

I den ene delen av kofferten har jeg her fått plass til 3 gensere, 1 kjole, 1 skjorte og koseklær som inkluderer 1 tights, 1 crop-top og 1 genser. Så tilsammen 8 plagg! Og som dere ser har jeg en liten plass igjen til overs. I ettertid la jeg også oppi 3 singleter og undertøy. Så pakker du på denne måten får du med deg mye på tur! :)

-

I sekken har jeg lagt sminken min, macen, polaroidkamera og en bok. Pluss at jeg skal ha med litt frukt og grønnsaker, og drikke. Jeg har også en liten "veske" hvor jeg kan legge løse ting som håndkremer, leppepomade, hodepinetabletter og diverse småting. Jeg så også at sekken har et eget rom hvor jeg kan legge ting også, så det var jo veldig kjekt!

Jeg tok med meg boken "Miss Independent" av Eiri´n Kristiansen. Jeg har lest boken en gang tidligere, og ble super-inspirert av den. Jeg vil si den har noen kapitler som passer de fleste, for hun skriver blant annet om blogg, livsstil, mote, velvære, helse osv. Anbefales på det sterkeste hvis du kanskje ikke liker tunge romaner men kunne tenkt deg en lettlest bok, for den er absolutt ikke tung å lese, og kapitlene er spennende og inspirerende! :)

-

Så jeg skal kose meg masse på togturen, og veldig mye i helgen :) Det blir veldig deilig å komme litt bort!

Håper alle får en fin dag i morgen! :)

Likes

Comments

Inspirasjon, Reise, Tips


Når man skal på weekend-tur kan det være greit å tenke litt smart. Man har ofte mindre bagasje med seg, og det gir noen begrensninger på hvor mye man kan ha med seg.

-

Her er mine 5 beste reisetips når det gjelder weekend-tur:

1. Pakk ned 2 par bukser, en svart og en olabukse.
Da har du allerede gode valgmuligheter når det kommer til å sette sammen ulike antrekk.

2. Ta med deg en god og varm genser.
Dette er jo mest aktuelt nå, men det er veldig deilig å ha en god genser du kan bruke om kvelden.

3. Ta med vareprøver/reisesett.
Det tar mye plass om man skal ha med hele badet sitt på tur. Derfor kan det være greit å investere i et reisesett som inkluderer hudpleieprodukter, eller ta med det vareprøver du har liggende. Det kan også være greit å ta med mini-sminke om du har det, og helle over sjampo og balsam i mindre flasker.

4. Bruk gode og praktiske sko når du reiser.
Gjør du det, så slipper du å pakke med deg ekstra sko og sparer enormt mye med plass!

5. Sjekk ut alle mulige reisemåter.
Dette kan du spare mye penger på!

-

Håper noen av disse tipsene kan være nyttig. Det finnes jo selvfølgelig mange fler jeg kunne skrevet, men noen av dem måtte jeg spare på til i morgen. Da skal jeg nemlig pakke til reisen.


Ha en fin torsdag kveld! :)Likes

Comments

Nouw 30 Day Challenge, Personlig, Inspirasjon

Når jeg kom ut i dag, var alt dekket av hvit snø!
Det er veldig fint å se på når det er sånn ute, men helt ærlig så er ikke jeg noen stor fan av vinteren.

Men nå er det jo sånn at vi har vinter her. Og jeg hadde sikkert savnet det om det ikke hadde vært det. Blir vel aldri helt fornøyd med alt..

Håper alle har hatt en bra start på uken! :)

Likes

Comments