Hej allesammen!

Hvis I følger med på YouTube, er I garanteret klar over at guldtuben nomineringerne er blevet delt ud - hvis man siger det haha, og man nu kan stemme. Jeg synes at alle dem der er nomineret fortjener det 100%, okay ikke alle, men synes at indenfor hver kategori, er der en værdig vinder. Og lad os lige tale om, hvor fucking fedt det er at Fredrik Trudslev er nomineret i TRE kategorier. OMG. Da jeg så det skreg jeg, blev SÅ glad!! Han er den bedste YouTuber nogensinde og jeg håber at han vinder dem allesammen. Derudover er det også SÅ sejt af Astrid Olsen, at hun blev nomineret i den der beauty kategori, der er kun en ting jeg er lidt træt af mht. nomineringerne, og det er at Sandra Willer og Anna Briand ikke er nomineret i nogle kategorier, Sandra Willer er seriøst også min YNDLINGS YouTuber udover Fredrik Trudslev, som laver lidt mere humor videoer, hvor Sandra laver super gode vlogs og fashion-relaterede videoer. Og så synes jeg bare at Anna har lagt så meget arbejde i sit YouTube det her år, hun er blevet så god, så synes satme hun fortjente det. Det blev et lidt kort opslag for denne gang, men håber alligevel at I nød at læse med <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

Hej allesammen!

I dag handler det simpelthen om nattøj, for mit vedkommende ELSKER jeg nattøj. Jeg synes at man får en dejlig fornemmelse, når man har noget flot nattøj på og jeg elsker at gå forbi spejlet og tænke "hold da kæft, jeg ser godt ud", hvilket er vigtigt at man kan sige til sig selv, men nok om det. Jeg har samlet nogle forskellige slags nattøj, da det er forskelligt fra individe til individe hvad man er til, personligt er jeg til nattøj-sæt, altså sådan et med bukser og skjorte.

Nr. 1 er et nattøj-sæt fra La Perla, jeg elsker det her sæt, men det er over i den dyre ende. Dette sæt er for dem der godt kan lide at bruge lidt flere penge, for at sikre det er god kvalitet.

Nr.2 er et lidt mere 'frækt' item, nogle finder disse mere behagelige at sove i, derudover så er det også bare en, der får en til at føle sig mere sexet og selvsikker, den er også god hvis man har en kæreste eller mand, man gerne vil være ekstra flot for.

Nr. 3 er en super fin kåbe, jeg ved at mange godt kan lide at smide sådan en på om morgenen, hvis man sover i undertøj, derudover er den også fin at sove i hvis man vil føle sig lidt Blair Waldorf agtigt.

Nr. 4 er mere den komfortable og dovne vil jeg nok sige, den er mere nede på jorden og chill. Det her sæt er perfekt til en, der ikke går så meget op i sit nattøj.

Nr. 5 er også et nattøj-sæt - altså skjorte og pyjamas shorts. Dette er perfekt til dem der kan lide at sove i shorts, men stadig et lækkert nattøj sæt. Jeg synes at det er super cute.

Jeg håber at I fandt noget inspiration <3

Knus Maria

Likes

Comments