Vi selger huset!

Interiør, Livsstil

Vi selger huset!

Hei dere😊 Jeg håper alt er bra med deg og dine, og at dere holder dere friske! Jeg beklager litt dårlig med oppdateringer her på bloggen i det siste, men som overskriften sier har jeg hatt andre ting å tenke på. Vi har nemlig bestemt oss for å selge huset. Så 0m du eller noen du kjenner er interessert så ta en titt? Se finn-annonsen her.

Huset var helt nytt når vi kjøpte det for snart 3 år siden så det er i perfekt stand, har en koselig hage med platting, dobbel garasje og mulighet for å leie ut hybel. Det har også en fantastisk beliggenhet på Nordstrand like ved både buss og t-bane som gjør det enkelt å komme seg til Oslo sentrum. Både Sæter Torg og Holtet er bare en spasertur unna. På de årene vi har bodd her har vi både asfaltert gårdsplassen, montert screens og aircondition. Det vi synes manglet ved nybygg er altså på plass her. Et super fint hus som bør sees om du er interessert.

Med så mange fine ord om huset skjønner dere nok at jeg har blandede følelser om å selge, for det har jeg. Jeg synes virkelig at dette er et fantastisk fint hus. Grunnen til at vi selger er at som en familie på fire er behovene alltid i endring. Nå trenger vi noe som passer enda bedre for våre behov. Vi har ikke funnet det enda, men håper at det dukker opp snart. Nedenfor er noen bilder fra huset. Om du er interessert finner du flere bilder og mer informasjon i finn-annonsen😊

Se finn-annonsen her.

Liker

Kommentarer

Annedahl
Annedahl,
Så spennende 😊 Lykke til med salg og jakten på ny bolig 😍Gleder meg til å se hvordan dere får det i nytt hus 😊
nouw.com/annedahl