Ukens planer

Mote, Livsstil

Ukens planer

God mandag😊 Håper helgen din har vært fin! Vi har hatt en skikkelig familiehelg. Det har vært så deilig høstvær i Oslo hele helgen at vi har funnet på masse ute. På lørdag gikk vi tur i Ekebergskogen og spiste lunsj ute på Karlsborg Spiseforretning, og på søndag møtte vi noen venner på EKT Rideskole og Husdyrpark. Om du har små barn bør du virkelig ta en tur til husdyrparken, de synes det er så morsomt med alle dyrene. Så var det mandag igjen og her er noen av mine planer denne uken.

- Fikse til navnefesten til Josefine. På søndag skal vi ha navnefest for Josefine så denne uken blir mye planlegging og ordning til det. Vi har allerede fikset duk og servietter med navnet hennes brodert på, men jeg skal også fikse blomster, pynt, mat og kaker. Så jeg tar litt hver dag og koser meg med det.

- Trene. Jeg har allerede trent i dag og synes det er så deilig å starte uken med en tur på Sats. Denne uken har jeg meldt meg på to gruppetimer med Josefine - dette er strong mama timene som jeg har tipset om før.

- Presseevent med Ask-Agency. På onsdag skal jeg på event hos Ask-Agency hvor de viser frem sine vårkolleksjoner. Følg med på Instagram story på onsdag om du vil ha en sniktitt @mariasagvik

Ellers tar jeg uken litt som det kommer. Hva er dine planer denne uken?😊

Ha en fin uke!💛

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229