Reisetips -tre favorittreisemål med video!

Reise, Videoer

Reisetips - Tre favoritter ☀

Her har jeg samlet reiseinspirasjon til tre favoritter hvor det er varmt og deilig mens det er kaldt her hjemme. Tidligere var bloggen min en ren reiseblogg med navnet wandervibe.com før jeg endret den til en mote- og livsstilblogg med navnet mariasagvik.com. Dette er videoer som jeg har laget fra mine reiser til Thailand, Sør-Afrika og Kapp Verde. Dette er reisemål som passer perfekt å dra til i vinterhalvåret, så om det klør i reisefoten anbefaler jeg disse.

Reisevideo - Thailand 🌴

Over ser du video fra Thailand hvor vi utforsker øyene rundt Phuket. Nærmere bestemt Phi Phi øyene, Maya Bay kjent fra filmen "The Beach" med Leonardo DiCaprio og Hong Island. Alle disse øyene og fler er kun er kort båttur fra Phuket.

Reisevideo - Sør-Afrika 🐠

Over ser du en video fra Sør-Afrika hvor vi besøkte Durban og Cape Town. Det meste av videoen er fra Cape Town og det er byen jeg vil anbefale. Rett og slett en helt fantastisk by, med ikke minst helt fantastisk natur! På videoen ser du V&A Waterfront, den fantastiske kystlinjen, Cape of Good Hope og at vi går ned i bur og dykker med hvithai. Cape Town er kjent for hvithai og å gå ut i bur og se de på nært hold var en hell vill opplevelse som anbefales! Vi besøkte også Boulders Beach med pingvinene og Table Mountain med utsikt over hele byen.

Reisevideo - Kapp Verde 💙

Over er en video fra Kapp Verde. Noe av det som er fint med å reise hit er at det kun er rundt 9 timer flytid og det er samme tidssone som hjemme. Perfekt reisemål om du skal en uke på ferie. Vi besøkte øyen Sal med Santa Maria stranden, Baracuda, Shark Bay, Kite Beach, Pedra de Luma og kjørte quad bikes i ørkenen. Dette er også et surfeparadis for Kite Surfere, så om du vil prøve det er mulighetene mange her.

Om du vil se flere videoer som for eksempel egen video fra Cape Town når jeg dykket med hvithai eller fra quad bikes kjøringen i ørkenen på Kapp Verde finner du det på min YouTube kanal her.

Jeg synes det er veldig morro med video. Hva synes du, vil du se mer videoer?😊

Liker

Kommentarer