Tips! Fuktighet til huden med Lancôme

BeautyContains affiliate links

Annonse/ Inneholder sponsede produkter fra Lancôme

Tips! Fuktighet til huden med Lancôme

Nå som vinteren er her kjenner jeg at huden trenger ekstra mye fuktighet. Den siste tiden har jeg brukt disse produktene fra Lancôme som jeg vil tipse dere om. Som dere vet er jeg glad i Lancôme sine produkter og har tipset om andre produkter fra merket før. Her er en face mist, ansiktsmaske og sheet mask som jeg synes gir masse fuktighet og glød til huden. Jeg deler litt mer om produktene nedenfor.

Lancôme Rose Milk Face Mist

Dette er en face mist som gjør det enkelt å tilføre huden fuktighet i løpet av dagen. Det er bare å spraye på ansiktet og jeg har den ofte med meg når jeg er på farten. Den inneholder hyaluronsyre, rosevann, acaciahonning og søtmandelolje som skal gi huden masse fuktighet og glød. Denne er litt annerledes enn andre face mist jeg har prøvd tidligere fordi den har en melkeaktig konsistens. Det er veldig deilig på huden, men jeg bruker den ikke over sminke slik jeg gjør med noen andre typer. En annen ting jeg liker med denne er at rosevannet gjør at den lukter veldig godt. Du finner den her.

Lancôme Rose Sorbet Cryo-Mask

Denne masken bruker jeg et par ganger i uken. Du påfører et generøst lag på ren hud og lar det virke i ca 5 minutter før du skyller av. Masken er ment til å friske opp huden på bare 5 minutter ved å dempe synlige porer, glatte ut huden, lyse opp hudtonen og etterlate en umiddelnar glød. Perfekt til dager hvor jeg føler meg litt ekstra sliten. Masken inneholder salisylsyre, rosevann og mjøsurtekstrakt og er fra samme serie som face misten. Du finner den her.

Lancôme Advanced Génifique 360° Hydrogel Eye Mask

Dette er en ansiktsmaske før øyepartiet som du bruker i 20 minutter for å friske opp huden rundt øynene. Masken er deilig og avkjølende å ha på, og inneholder samme mengde bifidusekstrakt som i en halv flaske Advance Génifique Yeux Light-Pearl. Denne er for øyepartiet, men prøv også ut Lancôme Génifique Hydrogel Melting Mask som er for hele ansiktet. Du finner den her.

Håper du likte disse tipsene for rask fukt og glød til huden. Vil du lese om flere slike tips her på bloggen? Legg gjerne igjen en kommentar. Ha en fin helg!💛

  • Beauty

Liker

Kommentarer

disa svensson
,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo