Tips! Afternoon tea at Sketch London

Reise

Afternoon tea at Sketch London

Som tiden flyr! Etter jeg var i London delte jeg noen tips på bloggen og sa blant annet at jeg skulle dele mer fra dette unike stedet (se tidligere innlegg her). Alle bildene over er fra The Gallery på Sketch, et sted altfor fint til å la bildene bli liggende uten å dele noen av dem. Det er nok en av Londons mest populære og ikke minst fotogene restauranter. Har du vært der? Om ikke er det et tips om du planlegger en tur til London. Du kan besøke Sketch for lunsj, middag eller afternoon tea, men det er kun middag og afternoon tea som serveres i The Gallery. Dette stedet er så gjennomført og interiørmessig er det en opplevelse i seg selv!

Veggene i The Gallery er fylt med kunst, det spilles live musikk og alt er utrolig imponerende. De var veldig hensynsfulle til hva jeg ikke kunne spise og hadde andre alternativer til meg. Det var tydelig at alle hadde sine oppgaver. Først kom hun som var tea master, deretter the caviar man, så kom de med sandwicher og kaker, scones og syltetøy, og deretter enda et kakestykke.

Afternoon tea er et must når man er i London og derfor er det helt perfekt å legge inn afternoon tea her. Bare husk å bestill bord i god tid, for her er det venteliste. Det er også lurt å komme sulten, for det er mye mat. Vi klarte ihvertfall ikke å spise opp, selvom jeg har en enorm appetitt om dagen. Også toalettene er en opplevelse her. De er formet som store hvite egg, taket er fargerikt og rundt går det franske stuepiker. Nedenfor kan du se et par bilder jeg tok av toalettene. Ganske unikt, ikkesant?😊

  • Reise

Liker

Kommentarer