Ovnsbakt torsk med grønnsaker

Mat

Enkel og sunn middag🌸

Lyst på noe enklet, sunt og godt? Her er oppskrift på ovnsbakt torsk med grønnsaker. Denne lager du på bare 30 minutter og du kan variere innholdet etter hvor mange dere er og hvilke grønnsaker (eller fisk) dere liker best. Her har jeg brukt torsk, rotgrønnsaker, tomater og toppet med pesto.

Du trenger (2 porsjoner): 3 stk poteter, 3 stk gulerøtter, 1/2 stk brokkoli, 10 stk cherrytomater, 450 gram torsk, 1 ss olivenolje, salt, pepper og grønn pesto.

Slik gjør du: Om du bruker fryste torskefileter slik som jeg har gjort, legg de gjerne ut på morgenen til tining. Sett ovnen på 225 grader og kutt poteter, gulerøtter og brokkoli i biter. Legg rotgrønnsakene i en ildfastform, bland inn olivenolje og dryss over salt og pepper. Stek i ca 15 minutter. Så rører du litt i grønnsakene før du strør over cherrytomatene og legger torskefiletene på toppen. Stek videre på 200 grader i ca 15 minutter til grønnsakene og fisken er ferdig stekt. Server med grønn pesto på toppen.

Se flere oppskrifter i kategorien mat her.

  • Mat

Liker

Kommentarer