Oppskrift! Halloween muffins

Mat

Oppskrift! Halloween muffins

Happy Halloween! Hva er dine planer for dagen? Disse morsomme Halloween muffinsene skal vi kose oss med i dag. Her deler jeg oppskriften om du har lyst å lage de samme😊

Denne oppskriften gir ca 16 muffins.

Du trenger (muffins): 100 gram smør, 3 dl sukker, 2 egg, 5 dl hvetemel, 2 ts bakepulver, 2 ts vaniljesukker, 4 ss kakao, 2 dl melk.

Du trenger (ostekremtopping): 1 beger kremost naturell, 150 gram romtemperert smør, 8 dl melis, ca 1 dl helmelk og 4 ss kakao.

Pynt: Oreokjeks og kakestrø øyne (kan kjøpes blant annet på Jernia).

Slik gjør du:

Smelt smør og bland i melken. Rør sammen sukker og egg i en kjøkkenmaskin (ikke til eggedosis). Tilsett smørmelken til eggeblandingen. Sikt hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kakao. Bland alt til en jevn og fin røre.

Fordel røren i muffinsformer. Stek midt i ovnen på 175 grader i ca 15 minutter. La muffinsene avkjøles før du pynter med ostekremtopping.

For å lage toppingen rører du sammen kremost og romtemperert smør. Så tilsetter du melis og rører inn melken litt av gangen slik at du får riktig konsistens. Pass på at toppingen ikke blir for tynn og eventuelt kan du tilsette mer melis. Så tar du til side ca halve blandingen som skal brukes til spøkelsesmuffinsene. I resten av ostekremtoppingen blander du inn kakaopulver.

Bruk en sprøytepose til å dekorere muffinsene med ostesmørkremen. Pynt med Oreo ører og kakestrøssel øyne. Du kan selvfølgelig dekorere på mange måter. Har du andre tips til å dekorering? Del gjerne i en kommentar. Ha en fin Halloween!🎃

  • Mat

Liker

Kommentarer