Mine favoritt produkter til håret

Beauty

Annonse/ Inneholder sponsede produkter

Mine favoritt produkter til håret

Nå er det en stund siden jeg hår tipset om produkter og jeg har derfor lyst å dele med dere mine favoritt produkter til håret. Denne hårserien fra Joico har jeg brukt siden mars og nå som jeg nettopp har fått påfyll av produktene var det en fin tid for å ta noen bilder og dele med dere. Serien heter Defy Demage og er med på å styrke, beskytte og pleie håret. Jeg synes shampoen og balsamen gjør at håret føles rent og glansfult. Jeg er veldig opptatt av å pleie og ta vare på håret mitt, og bruker derfor alltid et produkt som beskytter håret og kur regelmessig. Protective shield produktet i denne serien bruker jeg hver dag og hårkuren ca en gang i uken. I tillegg bruker jeg en varmebeskyttende spray før jeg styler håret.

Ovenfor ser dere noen bilder av produktene. Productive shield som jeg bruker daglig påfører jeg som regel rett etter at jeg har vasket håret, når håret fortsatt er vått. Den beskytter håret mot ytre påvirkninger som forurensning, UV-stråler, varmeverktøy og termiske skader. I tillegg til at den beskytter håret liker jeg at den gir glans og luker godt.

Hårkuren har jeg stående i dusjen og bruker ca en gang i uken. Jeg bruker den i dusjen og lar den virke 5- 10 minutter før jeg skyller den ut. Jeg synes denne gjør håret mitt mykt og glansfult. Siden jeg har langt hår synes jeg at det kreves gode produkter for at håret mitt skal vokse og ikke bli så fort slitt.

Hårserien passer forresten for alle hårtyper. Du får kjøpt den på frisørsalonger og direkte på joico.no 😊

Liker

Kommentarer