Glutenfri avokado toast

Mat

I dag startet jeg dagen med glutenfri avokado toast til frokost. Så enkelt, sunt og kjempe godt! Dette kan du egentlig variere med akkurat det du vil. Her har jeg toppet toasten med chiafrø, hempfrø og bløtkokt egg. Man sier at frokost er dagens viktigste måltid, og man kan vel si at dette er en skikkelig superfrokost! Del gjerne hva du synes om du prøver oppskriften 😊

Dette trenger du:

To glutenfri brødskriver, olivenolje, 1 stk avokado, 1/2 stk lime, salt og pepper, 2 stk egg, 2 ts chiafrø, 2 ts hempfrø

Slik gjør du:

Toast to glutenfri brødskiver eller stek i olivenolje i stekepannen, og kok 2 egg til bløtkokt (ca 5 min). I mens moser du avokado med en gaffel og klemmer ut saften av 1/2 lime. Smak til med salt og pepper. Her kan du også legge til andre ting om du ønsker som for eksempel erter eller løk. Fordel en passe mengde på toastene, strø over chiafrø og hempfrø og legg deretter egget på toppen.

Hvordan lager du din favoritt avokado toast? Del gjerne i kommentarfeltet. Alltid spennende å prøve noe nytt 😊

  • Mat

Liker

Kommentarer

Elisabeth
,
Ser godt, skal prøve det til helgen!