BRYLLUPSLOKALENE VI STÅR MELLOM

Bryllup

Bryllupslokalene vi står melllom

For noen spennende uker de siste par-tre ukene har vært! Nå har vi sjekket ut mange fine potensielle bryllupslokaler og her deler jeg noen av favorittene. Kanskje du selv er på utkikk etter lokale for bryllupet ditt? Da håper jeg du finner noen tips her. Vi har sjekket ut litt forskjellige type steder og valget kommer til å sette rammen for selve dagen. Derfor føles som en stor og viktig beslutning, for etter dette har vi satt en dato i kalenderen og vi kan komme skikkelig i gang med planleggingen. Hvilket av lokalene synes du vi bør gå for, eller har du andre forslag som du synes vi bør sjekke ut? Legg gjerne igjen en kommentar😊

Gamle logen (samme som bildet over)

Her var det fantastiske saler med lysekroner og høyt under taket. Kan absolutt være flott å ha bryllupsfesten her. Vi likte den største salen best, (bildet under), den ser litt ekstra stor ut her fordi det ikke er satt opp til bryllup, men her ville det selvfølgelig vært runde bord med hvite duker, blomster og pynt.

Losby gods

Noen av salene Losby Gods var litt gamle, men samtidig er det noe av sjarmen. De har fantastiske uteområder og det er mulig å ha vielsen ute her, noe som kan være veldig fint. I sommer åpnet de også et nytt lokale som man kan forflytte seg til etter middag og ha selve festen.

Støtvig Hotel

Litt lenger fra byen, men et veldig fint hotell med fin beliggenhet ved vannet. Det som er fint her er at selvom det er ca en time fra Oslo så kan de som vil overnatte og vi kan møtes til en koselig felles frokost dagen etter bryllupet. Lyse og fine lokaler med fin utsikt.

Ingerstrand Bad Restaurant

Veldig fin restaurant med fantastisk utsikt. Noe av det som er så fint her er at man har muligheten til å ha hele restauranten for seg selv og man kan velge å ha vielsen her. Restauranten har også egen brygge noe som gir mulighet for å sette opp båt for alle gjestene som tar de til bryllupet.

Ekeberg restauranten

Her tok jeg kun utsiktsbilder, men dette er en fin restaurant og det lokalet vi har mest forhold til siden den ligger veldig nærme der vi bor. Her er det en veldig fin utsikt over Oslo og det er mulighet for å ha vielsen i vinterhagen i 2. etasje av restauranten.

Hva synes du om de ulike alternativene vi har sett på?😊

Liker