Barnehagestart

Livsstil

Barnehagestart

Så var dagen kommet, barnehagestart for vår lille prinsesse. Har du barn som starter i barnehagen denne uken? Jeg har gruet meg til denne dagen lenge. Heldigvis tror jeg Josefine er klar for den nye hverdagen og at det er tøffest for mammahjertet. Lille gullet mitt som har vært hjemme med meg i over ett år, skal nå i barnehagen. Litt godt er det at eldstemann er der og kan se til lillesøsteren sin. Forhåpentligvis ligner hun på storebror som elsker å leke i barnehagen og som alltid har trivdes❤️

Med barnehagestart kommer også litt forberedelser. Sekk, matboks og klær for all slags vær må til. Derfor vil jeg tipse dere om hva jeg har handlet til barnehagestart og noen nye favoritter i Josefine sin garderobe.

Dette har jeg handlet inn til barnehagestart:

Siden vi allerede har en barnehagegutt har vi fått prøve oss frem litt både med sekker, matbokser etc. Favorittsekken er fra Bergans og derfor ble det lik sekk til Josefine. Den beste matboksen er etter min mening den med tre rom fra Blafre design. Inndelingen er så utrolig praktisk. Og de beste flaskene er barneflaskene fra Camelbak.

Vi har også handlet tøfler til å bruke inne i barnehagen med god såle siden Josefine begynte å gå for noen måneder siden, joggesko og støvler.

Ytterklær for alt slags vær trengs også. En softshelljakke er en veldig praktisk og fin barnehagejakke. Den du ser ovenfor er fra Kappahl. Josefine har allerede både utedress og regnjakke fra Newbie. Til barnehagestart handlet vi også regnbukse, regnvotter og regnhatt.

Ettersom det skal ligge litt klær i barnehagen og det fort blir noen ekstra skift er det praktisk å ha litt ekstra når de starter i barnehagen. Jeg har gått igjennom alle tingene til Josefine og tatt en skikkelig opprydning. Siden en del klær begynte å bli litt små passet det fint med litt nytt. Jeg er veldig glad i barneklærne fra Newbie. Jeg synes de har så fine farger og design. Nedenfor ser du noen av nyhetene fra Newbie.

Husk! Sett navnelapper på alt. Jeg har bestilt fra navnelapper.no

Til dere som har barn som starter i barnehagen denne uken. Lykke til!❤️

Liker

Kommentarer

madre
madre,
Åååh så spennende dette blir!😍 Jeg tror hun kommer til å synes det er stas i barnehagen. Skjønner hva du mener med mammahjerte. Venter min første nå i slutten av august, og jeg blir nok selv å ha henne hjemme en stund ja, siden jeg er student og har muligheten til det 🙊💗

masse lykke til!❤️
nouw.com/madre
,
Hej! Hoppas allt är fint med dig och att du har en härlig dag 😊
Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete.
Vid intresse så maila till [email protected], så berättar jag mer.
Fortsatt fin dag!