17. mai antrekket er klart!🇳🇴

Mote

17. mai antrekket er klart!🇳🇴

Har du antrekket klart til 17. mai? Jeg dropper bunaden i år og går for denne super fine kjolen fra Maud. Det blir en litt annerledes 17. mai i år på grunn av omstendighetene, men den skal fortsatt bli like hyggelig. Vi skal starte dagen hjemme med en koselig 17. mai frokost bare oss. Etter Josefine har sovet formiddagslur skal vi til svigers på lunsj før det blir grilling og lek sammen med noen venner som også har små barn. Hva er dine planer for 17. mai?😊

Maud er et norsk merke jeg har fått øynene opp for i det siste. De har så utrolig mye fint! Maud finner du på Høyer og på nett. Kjolen har jeg linket til dere her. Jeg synes blåfargen er helt nydelig, og detaljene med skulderputer og knyting i livet gjør at den sitter så fint. Det blir nok mange flere anledninger til å bruke denne. Her har jeg stylet den med sorte skoletter, veske fra Staud og RayBan solbriller for en litt tøffere look.

Jeg har variert med ulike hestehaler i det siste og denne synes jeg er ganske fin. En litt mer spennende vri enn en vanlig hestehale eller flette. Hva synes du? Siden 17. mai er rett rundt hjørnet har jeg lyst å dele litt inspirasjon til hvordan man kan style håret. Titt innom bloggen i morgen for et egent innlegg om det.

Ha en fin kveld!😊

  • Mote

Liker

Kommentarer

Annedahl
Annedahl,
Så fin kjole 😍
nouw.com/annedahl
emiliehelle
emiliehelle,
For en nydelig kjole😍
nouw.com/emiliehelle