10 Fun facts about me

Livsstil

10 Fun facts about me

Jeg tenkte det kunne være morsomt med et innlegg med morsomme fakta som dere nok ikke vet om meg. So here it goes - nedenfor er 10 fun facts om meg. Bildet er forresten av mamma og meg når jeg var liten😊

1. Når jeg må opp tidlig kan jeg være skikkelig morgengretten. Da jeg var liten ba mamma meg gå å legge meg igjen for å så stå opp med det andre benet. Det fungerte alltid, og jeg har derfor lært at innstillingen til dagen sitter i hodet.

2. Jeg har lenge vært interessert i foto, og når jeg var 18 år flyttet jeg til Stavanger og gikk på fotolinje et år.

3. Jeg elsker å reise, noe jeg har fått fra en reiseglad familie. Jeg har vært i alle kontinenter utenom Antarktis.

4. Når jeg begynte på skolen lekte jeg skole med lillesøsteren min hver dag når jeg kom hjem. Jeg ville at hun skulle få lære alt det spennende jeg hadde lært den dagen. Derfor tuller jeg ofte med at toppkarakterene hennes i dag er takket være meg.

5. Sist jeg var gravid hadde jeg dilla på Haugpølse og var sikker på at det ikke var spekemat. Etter å ha spist det i mer enn halve svangerskapet skjønte jeg at det var spekemat og skal unngås i graviditeten.

6. Jeg har farget håret mitt helt blondt to ganger, sist var når jeg var 18 år.

7. Jeg har skrevet og delt 439 blogginnlegg og er langt fra lei. Jeg elsker å ta bilder og dele her på bloggen.

8. Når jeg var 16 år ønsket jeg meg hund så mye at jeg skrev en stil til pappa om hvor mye jeg ønsket meg hund. Etter å ha lest igjennom flere sider om hvor glad jeg ville bli og hvor mye ansvar jeg skulle ta så var han overtalt. I dag bor hunden min hos mamma og pappa, hehe.

9. Jeg er skikkelig pysete. Jeg er mørkredd, liker ikke å være hjemme alene og liker ikke å kjøre bil på dårlig vinterføre. Alt dette kom etter at jeg ble mamma.

10. Jeg reiser nesten alltid med to kofferter. Det er fordi jeg liker å ha en som håndbagasje til kamerautstyr, mac og noen av favoritt tingene mine.

Liker

Kommentarer

bella_adele
bella_adele,
Kul fakta 👏🏼
nouw.com/bella_adele
mariasagvik
mariasagvik,
Takk, så hyggelig at du synes det 😃
nouw.com/mariasagvik