Mat, Vardag

Har mött upp mina mysigaste och galnaste vänner(Rubin & Emrika) idag för en liten fika, blev lite mer än bara fika.

Nu ska vi dra vidare och kolla på pennor åt Emrika. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Mat

Dagen hos Maria började med ett exalterat välkomnande från alla hundar och sedan lite kramar. Vi hade planerat ett Say Yes To The Dress maraton sedan vi fick reda på att vi var lika galna i serien. Efter lite strul hittade vi det självklara YouTube och lyckades få igång maratonet. Mycket bling och spets senare började vi med att förbereda vår pizza (som blev jättegod!). Nu fortsätter vi maratontet med jordgubbar och choklad ;)

- Alicia <3

Likes

Comments

Vardag

Är mätt och glad just nu och lite trött. Har varit ute i solen och ätit och chillat. Haft en lugn dag med mina amigas helt enkelt.

Hoppas ni har en bra dag också, kram!

Likes

Comments

Vardag

Har precis gjort i ordning min frukost och det är än så länge det enda som är i ordning. Är så otroligt seg idag, har varit uppe i minst en timma och knappt fått något gjort.

Snart får jag ta tag i mig själv för att dagens planer består av att jag ska möta upp några vänner och mysa och äta gott. Ska testa en foodtruck för första gången. Det ska bli intressant, kommer nog upp ett inlägg senare om maten och hur den smakade.

Likes

Comments

Mitt år i Spanien

Renedo de Pielagos//La playa de Liencres//Santander

Snart åker jag iväg och nu tycker jag det är dags för er att få veta var i Spanien jag kommer befinna mig. Jag kommer bo 20 minuter från Santander, 1 timma från Bilbao och 4 timmar ifrån Madrid - alltså i Renedo de Pielagos.

Fick dessa fina bilder från min nya syster - tack Raquel! Jag kommer fota jättemycket när jag kommer dit och det kommer jag självklart att dela med mig av till er här på bloggen!

Kram!

Likes

Comments

Jag älskar bröllopsklänningar och det perfekta programmet för mig är ju helt klart Say Yes to the Dress. Inte för att de flesta klänningar är i min smak - ja, jag vet vad jag vill ha - så är det så fantastiskt att se glada vackra brudar.

Så fort det sänds på TLC kan jag inte låta bli att kolla, dels för allt drama mellan bruden och någon i sällskapet - händer ofta - och dels för alla vackra klänningar. Längtar så himla mycket till den dagen jag ska prova bröllopsklänningar!

Någon kall regning sommardag ska jag satsa på ett att se Yes to the Dress-maraton med en lika-galen-i-bröllopsklänningar-som-jag-kompis(hon vet vem hon är).

Observera - bilderna är inte mina, om ni klickar på bilderna hittar ni länkar där jag hittade dem!

Likes

Comments

Resor
Berlin

Att ta tåget eller flyget till Berlin med min älskling är just nu min ultimata drömresan i alla fall för den här sommaren. Jag vet vad jag tycker om storstäder, men Berlin vill jag verkligen uppleva.

Hela denna idéen började väl för två år sedan då jag höll en redovisning om Treptower Park på tyska. Jag blev verkligen fascinerad av den parken och har sedan den redovisningen tänkt att jag besöka den, men det var aldrig riktigt något jag la fokus tills nu.

​Om det väl blir en resa åt den vackra staden, skulle jag äta, dricka och njuta. Ska definitivt testa Currywurst. Sedan kommer jag absolut besöka så många monument jag hinner och kan. Sist men inte minst kommer jag besöka Treptower Park.

Har ni någon mysig drömresa eller resa som ni ska göra eller har gjort i sommar så vore roligt om ni ville dela med er av den!

Observera - bilderna är inte mina, om ni klickar på bilderna hittar ni länkar där jag hittade dem

Likes

Comments

Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite information om mig själv och det bästa sättet enligt mig att göra det är att skriva en liten lista. Så tänkte gå bortom all basic fakta och skriva det jag tror inte folk kanske tror om mig.

  • Jag firar sällan högtider, som jul, nyår eller midsommar. I bästa fall äter jag och min familj lite potatis, köttbullar, ägg och sill(oavsett högtid). Jag har inget emot dem, jag ser bara ingen förtjusning i att fira dem. Samtidigt vill jag extremt gärna uppleva andra kulturers högtider, jag längtar väldigt mycket till julen det här året då jag kommer att fira den i Spanien.
  • Jag vill ogärna ta värktabletter för huvudvärk, men jag har inga problem att ta värktabletter när det gäller typ mensvärk. Jag vet inte varför jag gör så det är bara så det är.
  • Jag är konflikträdd, så det är sällan jag faktiskt tar ut min ilska på personen. Dock så finns det få personer i mitt liv som jag kan bli riktigt arg på och som jag faktiskt kan säga det till. Dessa personer är också personer som jag älskar riktigt mycket.
  • Jag är fett bekväm med min kropp och har alltid varit det. Har absolut inga problem med att strunta i bh:n eller gå i bikini/baddräkt.
  • Jag har en dröm i mitt liv. Resten av mina framtidstankar kallar jag för planer eftersom jag förr eller senare ska göra det. Sedan kan alltid planer förändras. Jag känner att om man kallar något för en dröm blir det plötsligt mycket osäkert om en faktiskt kommer göra det i framtiden

Likes

Comments

​Blev en liten utflykt till Backaplan idag med pappa. Självklart så fikade vi på Café Vi, supernajs café. Testade en smoothie denna gången med en chockladboll, kanske inte bästa kombon men det var gott. 

Fick även hem en nyinköpt ryggsäck, vilket jag verkligen behövde nu inför Spanien och i allmänhet. Den är både bekväm, snygg och rymlig, så jag får plats med min dator och allt. Sen stod jag inne på JC och provade miljarder olika jeans(rea), hittade dock inga som passade, I-landsproblem asså. 

Nu ska jag laga lite mat och sedan vila och mysa med familjen, kram!

Likes

Comments

Mitt år i Spanien

Jag vet inte vad jag ska skriva. Det är så mycket känslor och tankar som far runt i huvudet på mig just nu. En sak är dock säker och det är att jag är så jäkla glad. Jag har äntligen fått det efterlängtade mailet, som var det sista som bekräftade min flytt till Spanien. Mailet med en värdfamilj, vilket var det lilla orosmolnet på min blå himmel. Om jag inte hade fått detta mailet hade jag ju behövt stanna kvar.

Så jag ska åka till Spanien, punkt! Det är mycket som ska fixas innan jag åker, försäkring, CSN, flygbiljett. Listan kan säkert göras längre.

Men det vill jag inte tänka på nu, nu vill jag bara njuta på tanken av att jag kommer lämna lilla landet lagom för nya äventyr. Kram!

Skål!

Likes

Comments