Idag har jag fått sminka min kompis Petra, jag har mest fokuserat på ögen och på läpparna eftersom jag aldrig har sminkat med lila ögonskugga förut så testade jag det idag och det gick faktist bra det ända svåra var att jag aldrig fick riktigt till eyelinern där vid ögonvrån, fick gör om det typ 5 ggr men till slut blev det bra. Sedan var det med läpparna jag valde rött eftersom jag behövde öva på att lägga röda läppar och ja det gick också bra.

PRODUKTER

Microshadow: Masai, Magic, Future, Diva, Ghetto

Cake eyeliner: black

Läppstift: DevilBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag fick vi måla oss själva som sugar skulls det var roligt och jag blev jätte nöjd med min målning. Allas målningar var jätte fina det var kul att se hur allas såg ut för alla gjorde olika stilar men iallafall det var det jag gjorde idag i skolan det var inte så mycket mer.

Likes

Comments

Idag fick vi gå och besöka på makeupstores huvudkontor där fick prata med våra handledare och skriva på papper om olika frågor dem har ställt och efter det fick vi en och en snacka med handledarna om det vi hade skrivit. Vi fick även gå runt och kolla på catwalk local grejsimojsen där de brukar ha event m.m och vi fick kolla på deras sminkbutik. Det var kul att få se vart de brukar ha sina event och se deras kontorer, det var fint också, de hade ställt ut smink där man fick se olika kollektioner för varje månad eller vad man nu ska säga. Iallafall mer var det inte, jag gick hem tilll min tjejkompis efter och var där ett tag och nu är jag hos min bror och bloggar för dagen.

Likes

Comments

Idag fick vi fortsätta med våran skyltdocka kjolen och offshoulder topen blev inte som vi hade tänkt oss så det fick bli en klänning istället. vi har tänkt oss att det ska vara en höst inspirerande look, på baksidan av klänningen har vi snören som håller fast överdelen och på framsidan har vi bara sytt så att överdelen sitter ihop med underdelen. Eftersom vi hade redan klippt så vi hade en över och underdel så sydde vi ihop dem så att det blev en klänning.

Likes

Comments

Idag fick jag, Petra, Johanna, och Niki vara en grupp där vi fick ett uppdrag att skissa kläder till vår skyltdocka för att sen skapa en look därefter sminka och styla hår.
Vi ska sy en kjol samt underdel där vi ska ha rosa tyll över så att det blir volym och inte bara "platt", överdelen ska vara en vit off shoulder top.
Hur smink och hår ska se ut har vi inte bestämt än hehe.
Vi har en tävling i klassen de grupp som gör den snyggaste looken får sin outfit utställd i ett skyltfönster kul va?. :) 

Likes

Comments