Snart flyttar jag...

Ja, snart packar jag ihop mig och flyttar vidare...Nu har jag provat på att jobba på sjukhuset vilket var otroligt roligt men stressigt. Mycket erfarenheter rikare och många fina minnen bär jag med mig från det året.


Jag flyttade raskt in på äldreboendet Nordstjärnan och provade på den verksamheten ett par månader.  Men jag passade inte in där och beslutade mig för att gå vidare. Även här kommer jag att bära med mig erfarenheter och fina minnen. 


Nu kommer jag att flytta till dit jag egentligen skulle ha gjort från början. Det jag brinner för men utan alla dessa flyttar hit och dit hade ju min undersköterske ryggsäck varit ganska tom. Utan erfarenheter och lärdomar. 


Jag kommer att börja jobba på ett särskilt boende där jag gjorde min praktik inom specialpedagogik och sommarjobbat en sommar. Jag känner personalen och dom flesta som bor där. Behöver såklart en inskolning och update...Det hinner hända mycket på 1,5år drygt. Men konstigt nog känns det lite som att komma hem. Det känns rätt på ett sätt. 


Så 4 pass kvar på Nordstjärnan sen sätter jag på mig min fulla ryggsäck med erfarenheter och minnen och beger mig vidare...Jag ser inte mitt år på sjukhuset som något misslyckande eller mina fjuttiga 2månader på äldreboendet heller. Utan snarare tvärtom. Jag känner mig lyckligt lottad som har fått chansen och få lära mig så otroligt mycket och får bära med mig vidare. 

  • 1 342 visningar

Gillar

Kommentarer