När rutinerna kraschar lite🤷🏻‍♀️

Här hemma var vi vakna en hel timme tidigare än vanligt imorse. Jag är ju otroligt bortskämd med att oftast få sova till 9(?!) på mornarna. Har en riktig sömntuta till son😂 så när han vaknade 8 imorse var de inte roligt att gå upp måste jag säga.
Nåja väldigt litet problem ändå!!

Så nu har vi försökt få till en vila en timme tidigare än vanligt. Allt blir ju ganska upp och ner med rutiner när de inte riktigt stämmer tidsmässigt.. skönt de är helg snart så får vi ta igen sömn då.


Igår var vi på begravning för en släkting till J. Hugo fick följa med pga ingen barnvakt, och waow, han skötte sig exemplariskt i kyrkan trots noll förmiddagssömn, förkylning och matvägran🙏🏼 de var en fin ceremoni och väldigt sorligt såklart.. J frågade mig i bilen påväg hem vad jag tycker om begravningar.. jobbiga eller fina? Han tycker endast de är fint. Jag har svårt att bestämma mig.. tycker nog de är en blandning?
Vad tycker ni om begravningar?

Igår eftermiddag verkade iaf Hugos matvägran vända! Peppar peppar. Hoppas verkligen att de håller i sig nu och att vi går mot lite friska tider här hemma⭐️

Ikväll ska vi försöka få till en taco-kväll när Hugo somnat. Håll tummarna, vore såå mysigt med lite tid ihop en fredagkväll. J är också ledig hela helgen. Längtar!😍

#gravid #vecka22 #viföräldrar #vimedbarn #mamma #sömn #begravning #känslor #tacos #helg #mys

  • Nära Tegeluddsvägen, Västerås

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229