Hei dere

Håper dere har en fin og avslappende søndag! Jeg derimot er litt fyllesyk, men det går bra :) Som dere vet var jeg i bursdag i går. Thea - en venninne av meg fylte 21 år, så vi feiret henne. Det var superkoselig og alle koste seg masse. Derfor tenkte jeg å oppdatere dere med bilder fra i går. Det ble tatt masse bilder, derfor har jeg plukket ut de fineste, haha! Det var som vanlig i fylla mange uheldige bilder i løpet av kvelden også.

Det ble servert cupcakes, de var sykt digge. Altså, Mmm. En som heter Emilie lagde disse til bursdagen, så hvis du leser dette Emilie, må du vite at de falt i god smak :-D

Happy birthday ted!

Som dere ser koste vi oss masse

.Nå står familemiddag for tur, det blir digg med masse mat og godt selskap. Også får jeg sett fetteren min før han drar tilbake til Trondheim i morgen.


Hva har dere gjort i helgen?


Vi blogges//XX

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere ♡

Håper dere har en fin lørdagskveld. Jeg og Anine har nettopp spist pasta carbonara og fikset oss til bursdag. Så i skrivende stund er vi på vei ut døren. I kveld skal vi kose oss masse i bursdag!

Hva gjør dere i kveld?


Blogges//XX

Likes

Comments

Eller bare fredagskos?

God fredagskveld allesammen, er det ikke deilig med helg? ♡

I dag har jeg som sagt hatt mye fra agendaen og stresset fra legebesøk til MR undersøkelse nr. 2 denne uken. Etterfulgt av middag hos pappa. På vei hjem gikk jeg innom butikken fordi jeg fikk så lyst på noe digg. Haha, ikke noe sjokk for de som kjenner meg godt ;P Det var meningen at jeg skulle kjøpe det for å motivere meg selv til å lese til eksamen, siden jeg ikke har store planer denne fredagskvelden. Men det ble som overskriften sier - bare for fredagskosens skyld! Jeg får meg ikke selv til å lese sånn ordentlig på en fredagskveld. Menmen, tenker at det er lov siden det er fredag i dag!? Dere må forresten prøve sjokoladen til venstre på bildet over. Nyheten "crispo rispuff" fra Nidar. Altså den er sykt god synes jeg. Det er faktisk den beste sjokoladen jeg har smakt på lenge, Mmm.

Ser digg ut, sant? I morgen skal jeg i bursdag, det blir koselig! Derfor får dere nok oppdatering om det i løpet av helgen.


Hva gjør dere i helgen?

Blogges//XX

Likes

Comments

& HAPPY FRIDAY 

Hei dere ♡

Håper dere har en fin fredags-morgen!
I skrivende stund sitter jeg å nyter frokosten min før dusjen og resten av dagen står for tur. I dag har jeg minst like mye på agendaen som i går. Slitsomt, men skal komme meg gjennom denne dagen også, haha. Men, jeg tenkte å komme med et lite tips til dere, som fungerer like bra som frokost, lunsj eller mellommåltid. Jeg elsker å spise lompe med forskjellig innhold. Mine to favoritter atm er lompe m/skinke og philadelphia-ost eller lompe m/avokado og salatkylling. Mm, så digg - dette må dere prøve! Også er det så godt med en stor kopp kaffe på morgningen, da våkner jeg litt. I det siste har jeg blitt avhengig, iallfall de dagene jeg står opp tidlig!

​Hva spiser dere til frokost/lunsj/mellommåltid?


Ha en fin fredag  - Vi Blogges//XX

Likes

Comments

Hei dere


Håper dere har en fin torsdag. Jeg har nettopp kjøpt meg et nytt belte, som jeg tenkte å vise dere. Det var sykt kult, og jeg elsker det! I skrivende stund er jeg på vei til Strømmen Storsenter for noen ærender, derfor er jeg litt småstressa. Dagen hittil har gått i ett, men jeg ville likevel stikke innom for å si hei til dere.

Dette er altså en kopi av det populære beltet til Gucci. Men personlig så synes jeg det er galskap å betale flere tusenlapper for et belte!? Selv om jeg må innrømme at jeg gjerne skulle hatt det selv... men jeg synes det er mye bedre - også rimeligere å finne en kopi. Så beltet jeg har kjøpt meg er fra Bikbok. Bare gjett hvor mye det kostet. 99,- altså må si meg fornøyd med det altså. I tillegg er det drit fint og man slipper å bli blakk, haha!

Genser//Monki
Bukse//Bikbok
Belte//BikbokHva gjør dere i dag?

Vi blogges//XX

Likes

Comments

Hei igjen♡

I går var jeg ute å spiste på min all time favorite resturant. De har så mye god mat der, og du får i tillegg mye for pengene! Dere må virkelig ta turen innom "Casa Mia" i Lillestrøm neste gang dere skal ut å spise et bedre måltid. Nettsiden deres finner dere her. Jeg bestilte pasta med bacon, kylling og svinekjøtt i tomatsaus og creme brulee til dessert. Mm, det var utrolig godt.

Jeg unnet meg også noe godt i glasset.

Jeg håper dere har hatt en fin onsdag.


Blogges//XX

Likes

Comments

"ro i sjela"

Hei dere♡

Håper dere har en fin onsdag hittil. For ikke så lenge siden kom jeg nettopp inn døren fra en deilig tur i skogen på langrenn. Må bare takke min fine venninne Maren, som hjalp meg med å finne riktig ski til meg for litt siden. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!! Det var så deilig å gå en tur på ski alene i dag. Det var ikke en sjel i skiløypa, så jeg hadde hele skogen for meg selv, hva er ikke bedre enn det? Så dette var en god treningsøkt. Og bare se så fint det var ute 

Hva driver dere med i dag?


Blogges//XX

Likes

Comments

God kveld♡

Nå er det ikke lenge igjen av bloggplattformens challenge, nemlig #nouw30daychallenege! Det har vært veldig spennende å ha tatt del i denne utfordringen. Jeg har lært masse og utviklet bloggen min, noe som var målet. Jeg er stolt av meg selv, hvis det er lov å si, hehe? Fordi ting har gått mye bedre enn forventet. Challengen avsluttes ved midnatt i kveld så det er ikke mange minuttene igjen. Jeg tenkte derfor å benytte anledningen til å oppsumere denne perioden litt, med de tre mest leste innleggene. Here we go:

"Lunch o´clock" 

"2017♡"

"FRIYAY"

Blir spennende å se hvilken blogger som vinner, alle håper jo selvfølgelig på å stikke av med premien. Uansett om jeg vinner eller ikke så har det vært en utrolig morsom periode og jeg er glad for at jeg har lært så mye og bygget opp mer erfaring rundt blogg og sosiale medier.


Hva har dere gjort i dag?

Blogges//XX

Likes

Comments

"Er jo tross alt nordmenn"

God tirsdag allesammen♡

Håper dere har hatt en fin start på dagen. Som jeg skrev i går var jeg jo på skitur med to venninner. Det var veldig koselig, så dette må vi gjenta! Jeg har savnet å ha ski på bena, så det var sykt deilig å kjenne på den følelsen igjen! Nå kan jeg gå masse på ski før snøen forsvinner, fordi det ser ut som den blir en stund til her i Lillestrøm-området.

Vi tok selvfølgelig masse bilder på turen, så her kommer det et bildedryss fra gårsdagens skitur.

♡ Bestevennen min ♡

Nå skal jeg slappe av og gjøre litt nødvendig planlegging og oppgaver før turen går til Ahus for time hos nevrolog. Jeg er veldig spent på hva sm skjer der.


Hva skal dere i dag?

Blogges//XX
#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Hei dere♡

Jeg håper dere har hatt en fin mandag! Jeg tenkte å liste opp mine planer denne uken, og det er faktisk mange. Dessverre har jeg ikke vinterferie som student selv om jeg kun har en forelesning denne uken. Men da blir det naturligvis mye eksamenslesing hjemme. Okey, dette skal jeg: 


♡Mandag: I dag har jeg vært på forelesning og gått på en koselig skitur med noen venninner. Jeg hadde litt lite klær, så kaldt var det - men veldig gøy. Kvelden går til middag og litt lesing?


♡Tirsdag: Jeg skal til nevrolog på sykehuset, for videre undersøkelse av kjeven min.


♡Onsdag: Jeg skal på MR-undersøkelse, noe jeg gruer meg til fordi det er veldig ubehagelig.


♡Torsdag: Fysio på morningen, ellers er resten av dagen uvisst.


♡Fredag: Jeg skal på lesedate/lunsj med jentene fra klassen. På kvelden skal jeg ut å spise med familie, det blir digg!


♡Lørdag: Jeg skal i bursdag til en venninne med black & white som tema, dette blir gøy!


♡Søndag: Jeg skal på kino med søsteren min, det blir også koselig!


Hva skal dere denne uken?
Blogges//XX

Likes

Comments