I början på december fyllde Sofia år och i present fick hon flygbiljetter till Stockholm från mig och Sanna! Det blev en helg fylld med shopping och goood maaat såklaaart!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Annandagen fick jag hänga med några av mina finaste vänner, en riktigt fin kväll!

Likes

Comments

På nyårsafton vankades det middag hemma hos oss och det blev riktigt lyckad. God mat och trevligt sällskap. Riktigt bra start på 2018!

Likes

Comments

Förra veckan var musikhjälpen här i Umeå, det var riktigt mysigt med buren och engagemanget var otroligt! Jag var där både invigningen och när de kom ut ur buren. Torget känns tomt nu! Tisdagen samma vecka kom min älskade Linda upp för en heldag! Det blev lite shopping och massa mat! Hon är bäst hon!

Likes

Comments

Ja, nu sitter vi här i början på december. Snön har kommit och gått i flera omgångar. Vilket fall hade vi julsittning i fredags där temat var ugly christmas sweater. Väldigt roligt, jag hade tyvärr varken tid eller ork till att vara kreativ men jag hade turen att kunna låna en riktigt härlig plingande tröja från Mathias!

Likes

Comments

Andra helgen i november var det finsittning som kallades reuniond då personalvetarna som går tredje året har varit ute på praktik. En rolig kväll med fina kursare!

Jag och Hanna L är ju riktigt fina i kanten.

Likes

Comments

I början på november for jag hem över helgen. Riktigt skönt att komma hem och vara med familjen och min bästa vän. Framförallt när det var första gången på nästan tre månader man kunnat åka hem! Det blev en frukost med Linda ute i deras stuga. Det är himla fint att bara kunna vara med henne. Blev en annan dag promenad med familjen. Gosigt!

Likes

Comments

I torsdags hade jag en föreläsning och skyndade sedan mig hem för att packa det sista. Jag satte mig på planet och for till Stockholm. Väl där möttes jag upp av Viola! Så härligt att träffas igen efter drygt två månader. Vi köpte med oss en magisk sushi och for hem till henne. Hon och hennes kompis Malin har nyss fått en lägenhet och det skulle firas på lördagen. Jag passade på att fara ner lite tidigare dels för att jag inte hade något i skolan men också för att hinna få lite ensamtid med Viola. På fredagen blev det lunch med finaste Jennie och sedan mötte vi upp Violas kompis Robin. En sån fantastisk människa! Vi mötte upp Viola och spenderade några timmar på stan. Allt efter som fredagen och lördagen gick droppade det in fler av Violas kompisar. Både som jag träffat förut och inte. Det var härligt att få umgås och lära känna varandra. Fint väder bjöd Stockholm på också på lördagen. Tidigt på söndagen tog jag flyget hem för att hinna hem till min danslektion. En härlig helt med fantastiska människor som man fick kvalitetstid med!

Likes

Comments

Long time no see. Har sedan jag uppdaterade senast börjat studera på Umeå universitet. Personalvetareprogrammet. Har snart hunnit med två kurser och det känns riktigt bra! Har även haft fyra veckors nollning som avslutades med finsittning på Rex! Titta vad roligt jag haft och så fina kursare jag har!

Likes

Comments

Jag och Ludvig bestämde oss för att måla om i sovrummet denna sommaren och nu har vi äntligen blivit klara! Vi valde att sätta upp en tapet innan vi målade för att få bort skarvar och ojämnheter från tidigare tapet. Innan var det en mörk blå/grön/petrol-färgad tapet. Sedan satte vi upp den vita och målade över med en grå som har en blå underton! Vi passade även på att möblera om lite. Är så himla nöjd med färgen! Svårt att fånga det på bild men aja.

Likes

Comments