Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

( I samarbete med Jane Kønig )

Fick hem världens finaste paket från Jane Kønig.

Jane Kønig är känd för sina vackra smycken och deras #lovetags kampanj. Love tagsen är en perfekt gåva till någon som är speciell i ditt liv, i mitt fall är det min lillasyster. Nu kan vi matcha med de här eleganta halsbanden. Perfekt till vardag och lite mer festliga tillställen.

Hitta dina #lovetags här: http://www.janekoenig.se/love-tags.html och http://www.janekoenig.se/

KRAM

Likes

Comments

Hello babes!
Hoppas ni har haft en bra start på veckan :) Det har jag verkligen haft. Känns som att jag har nu hunnit kolla klart på de flesta ”major” couture showerna, vilket betyder att jag kommer gå igenom dem här i bloggen.

Har länge velat satsa på bloggen men har haft lite problem med att visa mig själv som den jag är, har liksom trott att jag inte var bra nog eller ”pretty enough” för att vara intressant. That’s all changed now, har kommit in i en period som jag är nöjd med mig själv, allt känns bra liksom. Det som är viktigt är att du duger, ibland kan man få känslor som får dig att få sämre självförtroende men de är bara känslor. Kom ihåg att du är perfekt som du är <3.

Kommer försöka uppdatera bloggen så ofta jag kan, hoppas att ni gillar ”The new me” haha.

KRAM

Likes

Comments

It’s my birthday ! Fyller 21 idag ( I know I am old).
Har firat dagen med plugg och en eftermiddag på stan. Här är min favvo kappa från Erdem x H&M.

Kram

Likes

Comments

Hej! I know I know it’s been a while. Men had varit upptagen med plugget och allt annat som har hänt med mitt liv. Men är tillbaks igen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

GANNI

RODEBJER

HOUSE OF DAGMAR

BAUM UND PFERGARTEN

Här är några av mina danska favorit märken. Eftersom Copenhagen Fashhion week har dragit igång så tänkte jag dela av mig mina favorit looks nu i veckan.

KRAM


Likes

Comments

Elie Saabs höst couture kollektion kan vara en av de vackrackaste jag har sett, här är mina favorit looks.

KRAM

Likes

Comments

När huset av Dior blev 70, designade Maria Grazia Chiuri hennes höstkollektion en hyllning till husets grundare Här är mina favorite looks

Likes

Comments

Hej Babes!
Jag vet att jag har inte uppdaterat på länge men jag har haft mycket plugg på sistone. Kommer uppdatera mer när jag har lämnat in alla inlämmningar och gjort alla prov. Hoppas att ni har haft det bra!

KRAM

Likes

Comments

Hur snygg är inte Lana ?!?!?! Where is the album, we need the damn album.

Lana Del Rey för Dazed Magazine April 2017

Likes

Comments

Ben vit klänning Länk | Vit spetsklänning Länk | Silvrig Klänning Länk | Svartklänning med guld detaljer Länk

Svart spetsklänning Länk | Svart Klänning (min favorit) från Massimo Dutti Länk

***

Jag vet att många av er kommer ha bal snart, så tänkte inspirera er med några drömmiga klänningar som jag har blivit kär i.

KRAM

Likes

Comments

Gucci och deras fantastiska kollektioner har graced catwalken och jag tror att de är starka utmanare som ledande influenser på nuvarande sätt. De är ett av de designmärken som dikterar och bestämmer våra high street-butiker och modebutikerna för nästa säsong. Gucci, som är känt som det lyxiga italienska märket av mode och lädervaror, håller nu på att fånga våra hjärtan och plånböcker.

Här är några "plagg" som jag skulle ha investerat i.

Likes

Comments