Hej!
Nu är vintern verkligen och visst är det väl ändå lite härligt? Alldeles vackert ute med snön som glittrar, det är friskt och krispigt och det knarrar sådär mysigt när man går... Det har sin charm helt klart!
Idag blir det lugnt, är lite trött efter arbetsveckan med dess tidiga morgnar. Det har ju varit mkt ledighet kring jul och nyår samt sjukdom så det var lite jobbigt nu med första 5-dagars veckan.
Dagen börjades med sovmorgon följt av kaffe och hett vatten med citron och ingefära som är bra för bland annat matsmältningen och immunförsvaret. Ett bra sätt att starta sin dag helt enkelt!
Jag ska spendera dagen med garderobsrens, det har blivit lite väl mkt shopping så det är dags att rensa ut allt som inte används! In med det nya och ut med det gamla.
Till middag blir det tacos, sjukt gott och inte alltför onyttigt. Jag äter varken brödet eller nachochips utan äter köttfärsen och sallad, möjligtvis lite gräddfil till. Vi använder sockerfri krydda till köttfärsen, är så glad över att det finns!

Nä, nu är det dags att ta tag i rensandet. Tjingeling!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och välkommen!​

Jag skojade med min sambo för ett tag sen om att jag ska starta en blogg. Det sådde ett frö hos mig så nu gör jag det. Startar en blogg där jag framför allt kan dokumentera kämpandet med min vikt och därmed inte kunna fuska lika lätt samt bli motiverad (och stanna kvar i motivationen) och lyckas nå mitt mål.

Ärlighet är bra. Det är tanken med denna blogg. Vara ärlig, sluta skämmas och sluta gömma mig bakom ursäkter.

Jag kanske inte är jättetjock i betraktarens ögon. Men jag är inte nöjd så välmenande kommentarer såsom att jag "är fin redan nu" biter tyvärr inte så mycket på mig. Jag vill bli smalare. Punkt. Fåfäng? Garanterat.

Det är iaf dags nu. Börjar med 100 sockerfria dagar som skulle ha börjat 1/1-16 men jag tjuvstartade och har varit utan onödigt socker sedan 26/12-15. Heja mig! Jag tillåter fortfarande liten mängd frukt, bär och sötningsmedel men tanken är att jag ska minska ännu mer på dessa också, men tillåta mig att äta det iland men inte dagligen.
Träningen lyser med sin frånvaro för tillfället, men det kommer det med. Just nu är maten prioriterad och träningen får komma sen. En sak jag lärt mig är att inte ta tag i allt på en gång, då kraschar det bara förr eller senare. Men jag börjar sakna min spinning lite och även gymmet men det får vänta som sagt. Jag har lovat mig att inte stressa, inte ha för höga krav på mig själv samt att ha tålamod och låta det ta sin tid.

Blir nog bra det här! Kram!

Likes

Comments