Jag brukar inte ha röd läppstift men denna färg från Sigma var ju amazing!!! Den ser så naturlig ut på mig och passar min solbränna så bra 😍 Fick också sköna borstar rengöringsprodukter till borstarna. Klicka här om ni vill köpa de och hitta annat trevligt 😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kommer sakna Gbg!! En härlig bild från idag i espresso house. Har på mig en härliga sjal från ayisah.com

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alla fina!!!

Försöker verkligen blogga då och då. Hade på mig för några dagar sen dessa härliga vår kläder. Sjalen är min favorit från www.ayisah.com jag kommer nog bli deras stam kund. Älskar deras sjalar de är så sköna. Kommer lätt använda de i Tunisien, de är så tunna och svala. Jag har fått många frågor i min live om den marknadsföring som jag gör stämmer. Jag marknadsför aldrig företag som har dålig kvalitet på sina varor. Jag vill ju kunna använda mina sponsrade saker? Plus så önskar jag allt gott till mina följare och skulle aldrig ljuga eller marknadsföra för pengarnas skull. För mig är kvalitet det viktigaste. Här är länken till sjalen :


Outfit details

Hijab: Ayisah

Blouse: touchofficial
sneakers: junkyards
Bag & sunglasses : jollychic

Likes

Comments

Igår och idag och jag hoppas att det härliga vädret fortsätter 😁👌 Många frågade mig på min senaste live vart min sjal kommer ifrån Klicka r för att komma till sjalen.



Sjalen är i pashmina och den är otroligt skön. Ni kan välja mellan många andra färger och (www.ayisah.com ) har flera andra sjalar i bra priser och bra kvalitet.

Likes

Comments

Outfit details

Skirt :Junkyard
Packbag: lamoda
Scarf: cherryblossomshijab (instagram)
Sweater: prettylittlething

Likes

Comments


Outfit details:
Nike sneakers: Junkyard

Skirt: prettylittlething
Jacket:Bohoo
T-shirt: (spring collection from junkyard)

Likes

Comments

Instagram@mariammoufid