Veckan

Denna vecka går SÅ långsamt. Annars brukar det bara rusa fram men inte denna vecka inte. Jag har fått såna problem med mina knän, framförallt med höger knä. Varje gång jag ska sätta mig på en låg höjd, t.ex på en låg pall/bänk på jobbet, så känns det som att knät ska hoppa ur led. Riktigt obehagligt! Jag vågar knappt sätta mig ner förutom när jag ska sätta mig på en normal höjd som en vanlig stol t.ex. Det resulterar också i att jag går och står väldigt mycket på dagarna så jag får sjukt ont i fötterna 😂 Nu har jag kommit hem  från  jobbet och är helt mör i ben och fötter....och ryggen som också tar stryk. Nu har jag äntligen lagt mig för att slappa lite. Har öppning på jobbet imorgon så klockan ringer runt 4 😴😴😴 Jag hade kunnat gå upp lite senare (börjar kl. 6) om det inte vore för den där satans magmedicinen som måste hinna verka innan jag åker. Går alltid upp 2 timmar innan jag börjar. Drygt!
På fredag har jag stängning och det kan vara rätt drygt det också ibland men nu när det är sportlov så är det lite färre med barn.

På lördag tar jag bilen för att hälsa på en kompis I Jönköping. Ska gå på stan för lite shopping och mat. Sen hem till henne för att umgås och fortsätta äta 😂 Vi har inte setts på typ 7 år eller nåt. Ska bli grymt kul att ses 🥰 När dom bodde i Västervik så umgicks vi en hel del och vi har såna roliga och fina minnen. Hon är en sån kompis som man känner att man haft en väldigt speciell relation med. Såna som inte växer på träd. Dom är rentav sällsynta. Vi fick kontakt via nätet en gång i tiden. Dåvarande Lunarstorm 🙂 Verkligen längtar tills lördag då jag får träffa henne, umgås, träffa hennes familj, prata gamla minnen osv.  Sen jag träffade henne sist så har dom både gift sig och skaffat ett tredje barn. Hon är en av dom bästa vänner jag någonsin haft. Så fin!❤❤❤
Hon är en sån vän som man alltid kan skriva till och hon stöttar och förstår alltid utan att döma.  Ja vi är ju i skrivgenerationen så därför jag inte skriver att jag kan ringa till henne. Ringer typ inte till någon. Hatar att ringa 😂😂 Men hade jag kunnat ringa så hade jag så klart kunnat ringa till henne med. Hon hade varit number one 😍😍😍
Såna vänskapsband ska man helt klart vårda ömt och uppskatta vilket jag verkligen glr. Är så glad att jag har henne fast jag kan vara dålig på att säga det. Ändå tror jag att  I är rätt bra på det ändå. vi kan skicka snap till varandra där vi skriver " Jag saknar dig. Minns du den där gången när vi....." så skrattar vi på olika håll. Skulle kunna skriva hur mycket som helst om henne, om dom, om oss.

Gillar

Kommentarer