Ont

Förkylningen är bättre, tack och lov. En stor skillnad bara sen igår. Helt sjukt hur fort det plötsligt kan bli bättre.
Dock så har jag extremt ont i kroppen, i benen, så jag bara vill gråta ibland. Kanske varit för mycket stilla och filmtittande nu när jag varit dålig.
Jag har ju extrema sömnproblem i perioder och nu är en sån period. Har vart hemma hela veckan från jobbet och det har nog gjort sitt så klart. Jag harhaft semester endast 2 gånger i mitt vuxna liv, isch. Nu förstår jag varför. Jag fixar helt enkelt inte att vara ledig. Skulle jag ändå ha semester någon gång framöver så skulle jag få göra schema och planera upp dygnets alla minuter. Annars fixar jag inte ledighet. Undra om det är någon som är van och duktig på sånt som kunde hjälpa till. Får se om kanske A har någon bra lösning och kan hjälpa till. Skulle betyda så otroligt mycket. Jag måste få ordning på mig själv och mitt liv. Kan inte ha det så här. Skulle även behöva ha ett större kontaktnät....om det nu är någon som orkar med mig 🙂 Jag vet egentligen vad jag behöver man svårt att ta mig dit
Denna ensamhet och brist på struktur gör att jag har hamnat i andra problem som jag inte tänker skriva om här. Vissa perioder är det riktigt illa så jag vet inte hur länge till jah kommer leva. Det låter allvarligt och det är det också. Den enda jag pratar om det med är A. Pappa och mamma vet också men dom förstår inte allvaret i det.

Vill bara vara fri.....

Gillar

Kommentarer