Min bloggtorka fortsätter

Min bloggtorka fortsätter kan man lugnt säga. Det har hänt mycket men inget jag vill dela med mig av och inget som är värt att dela med sig av. Sen är jag noga med hur jag uttrycker mig i skrift. Jag är inte som jag var förr då jag spydde ut all galla. Har fått mina tornar sen dess som gjort att jag har stor integritet och inte dela med mig så mycket.

Men skit samma. Lite kan jag dela med mig av. Jag jobbar på skola och fritids. Trivs bra i skolan. På skolan säger dom ofta att dom är glada att jag är där. Sånt är så värdefullt att få höra.
Hade sånt fint samtal med en elev förra veckan som löd så här:
Jag: Du är en pärla!
Elev: Är JAG en pärla?
Jag: Ja DU är en pärla
Elev: Då är du ett halsband

Man får samla på det lilla i vardagen. Några dagar senare när jag kom till skolan sprang en flicka mot mig och ville visa mig något. En ballong men mjöl i. Blir som en stresstålig. Jättesköna att klämma på. Jag fick klämma lite på den, sen lämnade jag över den till flickan. Hon klämde lite på den och BAM så gick den sönder. Mjölet hamnade på backen och.....på mig.
"Åh förlåt" sa flickan
Jag borstade av mig , gav henne en kram och sa "Det gör absolut inget."

Sen har jag tänkt på andra saker, t.ex. brösttumörer som jag alltid har. Dödsångest har jag tänkt på. Jag är rädd för att dö när jag inte är redo, jag är rädd att jag ska vara sjuk länge, att det ska var smärtsamt , att jag bara ska tyna bort osv.
Ja typ sånt 🤗

Gillar

Kommentarer