Jobb och bostad

Idag har jag varit riktigt trött, så där okristligt trött 🥱
En lärare på mellanstadiet där jag jobbar är sjuk så efter lunch fick jag hålla i en tekniklektion. Problemet är att jag inte kan ett skit om teknik 🤣🤣 Men eleverna ( som går i 5:an och 6:an ) var självgående så gick bra ändå.

Igår var jag på arbetsintervju. Just nu är jag rätt trött på arbetsintervjuer. Det spelar ingen roll hur hårt jag sliter på ett jobb, jag får ändå inget fast och det är så tröttsamt. Jag känner mig totalt värdelös och vill ofta bara ge upp och att ge upp är inte likt mig. Jag vill bara vara på ett ställe där jag trivs och sen få vara kvar där.
På arbetsintervjun igår träffade jag chefen och en anställd. När jag kom dit tog jag av mig skorna och gick in. Vi hade vårt lilla samtal och när jag skulle åka därifrån tog jag på mig mina gråa skor igen. Då utbrast chefen "Men förra gången hade du rosa skor!!!" Jag ÄLSKAR rosa vilket märks. Jag svarade honom "Kommer du ihåg det?!" Han sa "Ja det är klart!"
Jag var på en föreläsning ned honom för ett år sedan. Fattar inte hur han kan minnas mig och mina rosa skor bland alla andra 🤣🤣🤣🙈

Jag har börjat kolla efter nytt boende. Både min läkare och A tycker jag ska flytta för att komma längre ifrån min familj. Dom kryper innanför skinnet på mig. Jag tänker väl mest att en flytt några mil bort kanske är nödvändigt. Jag tycker mest det är jobbigt med alla sms och frågar om allt och telefonsamtal och sms när dom vet att jag t.ex umgås med kompisar. Sms och telefonsamtal hjälper ju knappast en flytt mot.
Får se om jag hittar nån ändå. Är det någon som vet nån så hojta gärna 😉

Gillar

Kommentarer