Inte som jag tänkt mig

Igår började jag nytt jobb och som jag brukar  när jag börjar nytt jobb så såg jag fram emot det och kände mig riktigt pepp. Tyvärr blev detta platt fall. Jag kände nästan direkt att här kommer jag inte trivas. A brukar säga till mig att jag brukar känna väldigt fort om det är ett "bra eller dåligt" ställe. Det brukar jag men har aldrig velat kasta in handduken så tidigt som nu. Jag pratade med en igår och jag berättade om jobbet och sa "Där kommer inte jag trivas". Till svar fick jag "Och det känner du efter bara EN dag???" Det gjorde jag och idag fick jag mina känslor bekräftade då jag pratade med en kollega som sa att hon inte heller trivs och hon berättade att det varit rena mobbningen bland kollegorna. Jag fixar verkligen inte att vara på ett sånt ställe. Jag har varit med om det allt för många gånger, både inom jobb och skola.
Jag skrev igår till en av rektorerna att jag känner att jag inte kommer trivas och frågade om han har något annat. Han skulle fundera och återkomma. Jag hoppas verkligen!
En rektor på en annan skola ringde mig i veckan och frågade om jag var intresserad och tillgänglig. Tyvärr hade jag bara några dagar tidigare tackat ja till det jobbet jag började på igår. Igår skrev jag till den rektorn och frågade om tjänsten fanns kvar  Har tyvärr inte fått något svar.

Snälla nån, ge mig en plats där jag trivs på, där jag kan växa som människa och en plats jag kan kalla mitt. Det är allt jag önskar. Varför vill ingen ha mig? Ibland har jag bara lust att försvinna från jordens yta. Jag vill inte behöva kämpa och slå mig frsm precis hela tiden. Jag vill känna mig uppskattad och behövd. Precis som alla andra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ladda till idol och försöka känna att även jag förtjänar att ha det bra

Gillar

Kommentarer