Erbjudande om nytt jobb

Jag trivs bra på mitt nygamla jobb och vad jag förstår så kan han jag jobbar iställetför, bli sjukskriven länge.  Tråkigt för honom men bra för mig 😏
Idag fick jag ett mail av en rektor som hade fått uppgifter om mig av en annan rektor som i sin tur hade hört om mig av en gammal kollega till mig. Många turer 🤣🙈
Han skrev att dom behövde förstärkning så fort som möjligt och frågade om jag var intresserad. Så himla kul och bra för självförtroendet men jag är lite tveksam. Pratade med ett par kollegor om det och båda sa att det är en strulig skola. Dessutom är det äldre barn än vad jag jobbar med nu. Sen beror det också på vad det är för problematik.  Jag tycker också att tonåringar kan vara så obstinata och tråkiga 🤣🤣🤣🤣

Jag jobbade med en riktigt utåtaferande tjej förra året. Jag tog henne under mina vingar och jag bestämde mig ftån början att henne ska jag jobba för och med. Hon förtjände verkligen att känna sig bra och duktig och inte bara få skit. Jag minns att jag sa till en kollega en morgon innan alla barnen kom : "Jag vill att X ska tycka att det är kul att gå till skolan."
Min kollega vände sig mot mig och sa "Vet du  jag tror hon gör det nu " Dom orden var så viktiga för mig, som en belöning för allt kämpande.
Att jobba med henne innebar en del risker. Fick bl.a. en flaska i huvudet så fick tejpa (huvudet, inte flaskan fast den hade också behövt lite tejp 😅😅😅)
Jag lärde mig så mycket av att jobba med henne. Och när jag, och flera andra, slutade jobba med henne så var hon inte utåtaggerande alls. Sån bra belöning b0de för henne och för oss. Hag tänker så mycket på henne och hoppas hon har det bra och träffat männuskor som kan möta henne på rätt sätt.

Nåja  hon var ju ingen högstadieelev som det jobbet jag blivit erbjuden nu. Den rektorn vill träffa mig på fredag. Har inte svarat han än. Måste tänka lite till. Får svara honom imorgon.
Nu ska jag försöka sova 😴😴😴😴
Natti

Gillar

Kommentarer