Header

Börjar närma sig alla hjärtans dag och antingen är man riktigt taggad på denna dag vilket jag hade varit om de var fem år sen , men varje alla hjärtans dag har jag blivit de senaste har jag blivit besviken , sann romantiker som jag är har jag alltid varit förberedd för att göra den personen jag tycker om extra glad har verkligen försökt att tänka utanför boxen för att ge gåvor som inte alla andra har gett , och på dessa har jag lagt timmar i tänkande och timmar i att få ihop dom som jag vill ha dom . Men de har varit i onödan kan man säga , för den som gåvorna varit till har fått förhinder varje år. Så jag har tröttnat , faktiskt är jag på gränsen att tro att äkta kärlek inte existerar och bara är något som man drömmer om. Men är ju självklart glad för alla de människor därute som fortfarande tror på kärlek och gör de där lilla extra på alla hjärtans dag , jag önskar att jag fortfarande hade varit en av er , de var min favorit dag på hela året innan , att få hitta på massa cheezy presenter och hitta på nåt att skämma bort ens partner med.
Men kan ju trösta mig med att nya fifty shades släpps , de är väl de jag är taggad för denna dag .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja vad ska man säga alla hjärtans dag närmar sig och den dagen så är det Me, Myself and I som gäller som vanligt någon annan kan man inte räkna med , så har köpt en liten gåva till mig själv eller snarare gåvor. Och dom tycker jag att jag förtjänar för har gjort så många framsteg på många plan sen de nya året börjar , framsteg mot en bättre hälsa , bättre psykisk hälsa , skolan går framåt och vägen mot ett nytt och bättre jag går framåt , har köpt lite smått och gott från mitt favoritmärke inom smycken och de är Ioaku by Fanny Ek och om ni inte sett dom innan kolla in hemsidan finns så mycket snyggt så de finns inte , plus att jag väntar på vårkollektionen och de kommer även släppas grymt snygga solglasögon som jag bara måste ha ett eller flera par , men detta köpte jag iaf , färger som fattades i min samling .

Den ena ringen är mörklila och den andra svart svårt att se på bilderna dock

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig och en dag kvar , fått lite paket men ska visa lite öppning av dom imorgon .
Har spenderat dagen i min systers affär och hjälpt till med lite skyltning och sådär , blir lite kär i all heminredning hon har jag vill ha de mesta och de är de som är problemet , lite bilder kommer nedanför , men nu ska jag ta och hoppa i säng är lite smått trött faktiskt.

Likes

Comments

Har denna veckan börjat min praktik på resan till undersköterska , så har jobbat två kvällar inom hemtjänst nu , helt annat att se de äldre som bor hemma än på hem , känns väldigt mycket mer hemma när man besöker dom. Nu har jag jobbat två kvällar så kom precis hem , och är trött men på ett bra sätt inte över trött , väldigt lärorikt att se hur dom jobbar inom hemtjänsten jag är ju bara van att vara på boende. Och inte dåligt att de finns folk som vågar ge sig ut på vägarna i alla dessa olika väder , nu ska jag sova och två lediga dagar väntar och sen blir det jobba helg , natti

Likes

Comments

Usch hemska morgon möttes av massor av snö när jag tittade ut igenom fönstret , och sedan ut i kylan till jobbet. Inte kul alls dagen på jobbet gick iallafall fort och -8 hg på vågen nästan ett kilo till!
Har gått hela dagen och försökt att dricka massa vatten men jag fattar inte varför jag har så svårt att dricka vatten på dagarna. Riktigt irreterande är det. Till middag idag blir de blomkålsris och gryta med champinjoner , majs och bambuskott.
Är dock trött så de blir väl en hyfsat lugn kväll.


Likes

Comments

Nu är det nya året igång och börjat plugga har börjat en resa mot ett bättre jag och det är med kost och träning samt försöka göra att den psykiska ohälsan ska bli bättre.
Är inne på vecka 3,5 av lättare träning och bättre kost och det har resulterat i -7,5 kg när jag gick in på vecka tre är väldigt nöjd kan jag säga. Mer ska de också bli snart blir de dags för att träna på gym och inte bara hemma så ska bli ännu fler kilon ner.
När det gäller kosten har jag slutat med kolhydrater och socker så äter lagom av allt annat.
Idag provade jag att baka cloudbread för lite variation i vardagen , det blir som bröd fastän de bara är gjort på ägg och Philadelphia light blev helt okej faktiskt och bara 34 kalorier i varje bröd

Jag hoppas att ni följer med på min lilla resa och peppande kommentarer uppskattas , nu blir de sängen innan jobb imorgon , Ciao !

Likes

Comments

Jag har funnits här när du varit nere
Jag har funnits här när du behövt min hjälp
Jag har funnits här även när löftena brutits
Jag har funnits här och trott igen
Jag finns fortfarande här men ännu en gång besviken.
Jag finns här men vart är du när jag behöver dig .

Likes

Comments

Känner ren lycka att få se detta var dag , kanske inte alltid lika klart och vackert men allt har sin skönhet , höst och vinterstormarna är vackra på sitt sätt när de majestätiska vågorna visar sig , jag känner mig lyckligt lottad att jag fått växa upp där jag gjort och haft havet nära .


Likes

Comments