Stockholm i söndags var underbart. Magen skötte sig inte som bäst men trots det så gick ser bra. Jag och Sanna strosade runt i Stockholm i soligt härligt väder. Jag köpte två fina läppstift från kat von d, annars blev det lugnt på shoppingfronten för min del iallafall.


Kikade på de här två och jag blev helt såld! Får köpa dom nästa gång jag åker ner, tiden blev lite väl kort denna gång.

Michael kors, Korthållare JET SET
Rayban, modell Erika

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

18 maj var helt fantastiskt. Jag och Mimmi tog 07 flyget till Stockholm och vi strosade runt på stan, gick förbi svensk tenn och dreglade lite. Vi åt en god lunch på TGI-fridays, jag åt en stekbit med pommes och majonäs och det var på riktigt det godaste jag ätit på 6 månader. På kvällen var det show med Hannah och Amanda, helt galet bra och vi var så fyllda med bra energi efteråt. Dagen efter spenderades på Mall of Scandinavia.

Likes

Comments

Jag är så exalterad just nu. Bokade just en resa till Stockholm 29 Maj, alltså om mindre än två veckor, för att träffa min älskade och saknade vän Sanna. Det var sjukt längesedan vi sågs och nu gick det att lösa så vi kan mötas i Stockholm. Jag saknar henne SÅÅÅ mycket så det känns som en sjukt stor lättnad att vi äntligen har ett datum spikat, även fast det bara är över en dag.

Likes

Comments

Oj vad dålig jag varit på att skriva här, fy mig!

Våren är här och jag känner mig lycklig och kär. Dagarna bara springer förbi och på onsdag åker jag och Mimmi ned till Stockholm för Golden Year Gala. Är så sjukt peppad. Först två dagars jobb som faktiskt känns riktigt lätt när man vet vad som väntar.

Likes

Comments

Igår grillade jag Mimmi och Sofia efter jobbet. Jag börjar känna mer hopp om vad jag kan äta, kändes inte som att jag saknade så mycket igår. Vi åt pommes, entrecote (marinerad med olja, soja, salt och peppar för min del), grillad halloumi, hemmagjord fetaoströra med soltorkade tomater samt en pepparsås som Mimmi gjort till mig som var helt ibs-vänlig. Var så sjukt gott!

Vädret var helt underbart, så vi åt ute på den inglasade altanen. Där och då är det svårt att känna något annat än en oerhörd tacksamhet.

Likes

Comments

Igår fick den här följa med mig hem. Har ju nästan bara lockat mitt hår sen jag köpte min GHD-curl, men nu när det är kortare är det inte lika snyggt så då passade jag på att uppgradera mig när det gäller plattång, så det blev en GHD-Classic.

Har inte hunnit testa den än så idag blir det premiär.

Likes

Comments

Förra veckan var jag till frissan, skulle bara fräscha upp det med nya slingor och en klippning. Efter många om och men så hamnade jag hos en elev som jag där och då fick veta aldrig hade varken klippt eller färgat annat än dockor. 5 timmar senare var jag klar och håret var ca 1dm kortare än vad som var tänkt... Blev lite tokigt när jag inte alls var beredd på det men allt eftersom tiden gått har jag blivit mer och mer okej med det.

Likes

Comments

Normalt sätt brukar jag inte tycka om måndag men denna dag har faktiskt varit riktigt bra.

Jag och Mimmi bokade boende i Stockholm, vi bokade rum på Friends hotell så vi kan shoppa på Mal of Scandinavia dagen efter galan.

Har även bokat tid hos en frisör till på torsdag. Vi får se hur det slutar.

Likes

Comments

Jag och Mimmi bokade just biljetter till vad som garanterat kommer bli vårens höjdpunkt! Är då exalterad just nu så jag tror nästan jag spricker. Sitter redan och kollar på vad jag ska ha på mig, haha...

Normalt skulle jag mest vara orolig över min mage i detta läge men jag åker med världens bästa Mimmi och har bestämt mig nu att jag måste ta tillbaka makten över mitt liv och inte låta min mage styra precis allt!

Likes

Comments

Mimmi lånade mig sin bok "the Secret - Magin". Behövde inte läsa mycket för att vara fast. Boken handlar i princip om att vi måste lära oss att vara tacksam för dom saker vi har i vårt liv, och hur vi utan tacksamheten aldrig kommer få mer eller känna oss nöjda. Den är uppbyggd så att man läser ett kapitel per dag där du får en övning att under dagen genomföra, det kan vara allt från att skriver ned vad du är tacksam för hos dina medmänniskor likväl som att upprepa en fras några gånger under dagen. Idag är det dag 5 och det handlar om "magiska pengar - tacksamhet är rikedom. Klagande är fattigdom". Tipsar verkligen alla om denna bok, den kan verkligen förändra ditt synsätt på saker.

Likes

Comments