Smukke posters + rabatkode til mine følgere!!

[Indeholder reklame for Poster Store]

Hey ladies! i samarbejde med Poster Store har jeg være så heldig at modtage disse utrolig flotte plakater og rammer, som jeg vil vise frem idag. På Poster Store's hjemmeside har de et mægtigt udvalg af smukke plakater, hvor jeg med det samme blev meget draget af deres "Natur " sektion. Mit valg af plakater var grundet mit savn af skov og strand. Inden jeg flyttede til Odense C, har jeg altid haft en nem adgang til både skove og strande, hvilket jeg så også har benyttet mig af utrolig meget. Så at gå fra en masse natur til en "storby", er en stor forandring for mig. Natur generelt har jeg bare altid været ekstremt knyttet til, da jeg får en helt bestemt følelse af frihed når jeg kan gå rundt i mine egne tanker og nyde den friske luft. Det tror jeg at jeg savner mest for tiden.

Jeg prøver dog at gøre op for det ved at dekorere min lejlighed med ting såsom planter og lidt naturmartarieler. Det at jeg kan få en lille bid af naturen i mit hjem betyder så meget for mig! Så jeg er virkelig taknemlig for Poster Store, at de ville sponsorere disse smukke posters til mig, det gør mig uendeligt glad!

Oveni, så har jeg været så heldig at give jer en rabatkode på 30% off posters (gælder ikke "selection"). I skal blot skrive min rabatkode: Maria30 når i går til checkout. Så hvis i lige står og mangler lidt lækkert til væggene derhjemme, vil jeg helt klart gå ind og tjekke deres udvalg!

Happy shopping ladies,

Xoxo Maria

Plakater: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE

Rammer: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE

Synes godt om

Kommentarer

Aaron
,
They do add a nice decorating touch to an interior. Another thing I like are really good wall clocks, I've found a place to get a couple of them repaired that I've bought, it's a lost art, when something breaks now, there are very few who can fix them, but there's nothing more charming for a wall than a beautifully designed clock https://www.nbc26.com/news/local-news/small-towns-algomas-watch-and-clock-repair-man